Χαρακτηρισμός προσώπου που αρέσκεται στο μελόδραμα: υπερβάλλει στις αντιδράσεις, τα συναισθήματα και τις κουβέντες, εκφράζεται με θεατρικότητα όταν περιγράφει μια δύσκολη ή δυσάρεστη κατάσταση, φέρνει την καταστροφή και συνθέτει συνέχεια τραγωδίες. Δεν είναι μίζερος αλλά υπερβολικός και του αρέσει να «κλαίγεται». Παρά το queen ο χαρακτηρισμός προορίζεται και για άνδρες.

- Μίλησα με τον Άρη χθες και μου είπε για την περιπέτεια υγείας που είχε τελευταία και ειλικρινά στεναχωρέθηκα ...
- Καλά, κόψε κάτι, οι γιατροί είπαν ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Αλλά δεν τον ξέρεις, μια ζωή drama queen ήταν, τώρα θα αλλάξει;

(από Khan, 04/05/13)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Παχαίνω, παίρνω μερικά κιλά. Επίσης συναντάται το τσουπωτός.

- Μου φαίνεται ότι τσούπωσες λιγάκι από την τελευταία φορά που σε είδα...
- Η αλήθεια είναι ότι πήρα 2-3 κιλά, αλλά δε με πειράζει, μου αρέσω και τσουπωτή!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Χαρακτηρίζει κατάσταση αναστάτωσης στην οποία συμμετέχουν πολλά άτομα τα οποία με δυνατή φωνή, καβγαδίζουν, πανηγυρίζουν, γελούν ή γενικότερα βρίσκονται σε φάση αμόκ... Συνήθως χρησιμοποιείται για γυναίκες!

  1. - Η Νίκη πέτυχε τον πρώην γκόμενο της με τη νυν του στο εστιατόριο!
    - Και τι έγινε;
    - Το σύστριγκλο!!!! Πήγε στο τραπέζι του, τον άρπαξε από το γιακά, η νυν ούρλιαζε, έσκασαν και τα σερβιτόρια και προσπαθούσαν να τους χωρίσουν!

  2. Καλά, στο μπάτσελορ πάρτυ της Μαρίας όταν έφτασαν τα gogo boys, έγινε το σύστριγκλο! Κάθε μία που χούφτωνε ένα από τα αγόρια, έκανε τον γύρο του θριάμβου και οι υπόλοιπες χειροκροτούσαν και φώναζαν συνθήματα!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία