Είναι το γαμήσι το οποίο προηγείται ή έπεται κλαμμάτων ή γενικότερα μελό ατμόσφαιρας ενός ή και των δύο συνουσιαζομένων. Εμφανίζεται συχνότατα στην περίπτωση προσπάθειας επανασύνδεσης με πρώην. Κατα κανόνα παρέχει ενα αρνητικό ισοζύγιο απόλαυσης- λύπης και στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται.

Παράδειγμα εδώ

- Ρε την είδες την πρώην το Σάββατο? - Ναι ρε και μετά τον πήδο άρχισε να συγκινείται και να μου λέει τι ωραία που είμασταν μαζι (εγω αυτή το λαντα και η φιλη της η χαζή) - Κατάλαβα, κλαμήσι - Γκαμησέτα δικε μου

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

Το αποτέλεσμα του βίαιου διαπληκτισμου σε ενα συγχρονο ποτοπωλείο μεταξυ των θαμωνων (ή/και του προσωπικού).

Συχνότατα ακολουθεί την άμετρη καταναλωση αιθανόλης και το μήλο της Έριδος κατά κανόνα είναι δίποδο αιδοιοφόρο πρωτεύον θηλαστικό, συχνά αναφερόμενο και ως «γκομενάκιον» το οποίο διεκδικείται εκατέρωθεν από τους διαπληκτιζόμενους.

Δεν πρέπει να συγχέεται με το μικρό μπαρμπούνι, το οποίο κατα κανόνα είναι φιλειρηνικό (αλλα εξίσου κόκκινο με τους διαπλητκιζόμενους του λήμματος)

- Ελα ρε τσίφτη, τι έλεγε το μπαράκι στο Μεταξουργείο προχτές;
- Ασε ρε της πόρνης γινότανε. Ήταν και κάτι τύποι που τσακώνονταν για μια ΄γκόμενα παραδίπλα

- Ελα τρελέ μου, έπεσε και κάνα μπαρμπουνίδιο;
- Οχι, ευτυχώς αποφεύχθη.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Ο όρος προέρχεται απο τις λέξεις «εραστής» και «επιστήμονας», ως εκ τούτου είναι ο άνδρας ο οποίος έχει εντρυφήσει εις την τέχνην της αποπλάνησης και ερωτικής πράξης (γνωστό και ως ζζζζζμπρώξιμο, με όσο περισσότερα «ζ» τόσο και πιο γλεντζέδικο) σε βαθμό πανεπιστημιακού διπλώματος.

Ο εραστήμονας γνωρίζει πώς ακριβώς θα ρίξει μια (ή και περισσότερες) γυναίκα στο κρεβάτι, καθώς και πως θα την σηκώσει από εκεί ώστε να συνεχίσει το έργο του σε κάθε γωνία του οικήματος, έως και εκεί που κάνουν έρωτα οι αράχνες.

Επίσης, αυξάνει το ποσοστό ευστοχίας στις ελεύθερες ψωλές όλης της παρέας, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες. Τον γοητεύουν οι επικίνδυνες αποστολές.

- Ρε Άγγελε πως θα την ζζζζζμπρωξω την μικρή Αννούλα; Παίζει να έχει και ζώνη αγνότητας η τύπισσα.
- Εύκολο ρε Μήτσογλα, θα εντοπίσεις τα αδύναμα σημεία της και θα αρχίσεις να της δημιουργείς περιέργεια για το πώς θα ήταν να πάει μαζί σου, και όλο αυτό με τρόπο όχι πλήρως κατανοητό, αλλά ελαφρώς ασαφή.
- Πωπω παργαλάτσε μου, είσαι εραστήμονας εσύ.

(από tornadoofsouls, 11/07/13)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία