Αλιγάτορας + γαμώ!

Το πρώτο συνθετικό αλιγάτορας, έχει σκοπό να αποδώσει με όσο το δυνατόν εκφραστικότερο και ζωντανότερο τρόπο, την προσήλωση και την ψύχωση προς στο αντικείμενο που αρεσκόμεθα να καλούμε... «μουνί».

Όπως ο αδίστακτος αλιγάτορας, ένας πραγματικός δολοφόνος της φύσης, θανατώνει το θήραμά του, έτσι κι ο αληγάμουρας γαμάει το θήραμά του.

Είναι, με άλλα λόγια, ο τύπος που όχι απλώς γαμάει, αλλά σαρώνει στην κυριολεξία. Ο τύπος ανδρός για τον οποίο το μουνί δεν είναι πλέον διασκέδαση, αναπαραγωγή ή έστω και χόμπι. Είναι αντικείμενο σπουδών, τροφή και στη χειρότερη...; ΠΡΡΡΕΖΑΑΑΑΑΑ!

Φυσικά τέτοιου είδους όντα καταντάνε να καταλάβουν γύρω στα 50 τους ότι δεν έκαναν τίποτε το χρήσιμο και αξιοσημείωτο στη ζωή τους, αφού αναλώθηκαν εκεί, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει στην ψυχολογική τους κατάρρευση.

ΕΓΩ!
PS: ΒΟΗΘΕΙΑ...

(από Vrastaman, 19/09/10)Κι ο Αλή Πασάς, ως αλη γάμουρας πηδούσε τα πάντα (*.*) (από GATZMAN, 19/09/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Αλητάμπουρας + γαμώ! Ο ξέμπαρκος που γαμεί ό,τι βρει, εφόσον χαρακτηρίζεται από έλλειψη προτύπων γυναικείας ομορφιάς. Είναι η «ευτελής» έκδοση του γαμίκουλα.

Στο μυαλό μου, είναι ο τέλειος τύπος για τσόντα... Ο Γκουσγκούνης!!

- Πωπω ρε δικέ μου! Τι κάνει αυτός ο Βασίλης και γαμάει συνέχεια;
- Σιγά ρε μαλάκα. Τέτοιος αληγάμουρας που είναι, τί περίμενες;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Έχεις υπόψη σου τον καταρράχτη Νιαγάρα; Φσντάσου τώρα ένα κολοσσιαίο αιδοίο στη θέση του... That's right!

Με άλλα λόγια το αιδοίο που έχει υγρανθεί τόσο πολύ που νομίζεις ότι αν τον κόψεις και το βάλεις στόχο από μακριά, θα μπει τόσο εύκολα όσο έβαζε τα τρίποντα ο Μάικλ Τζόρνταν.

Και για να με νιώσεις περισσότερο, άσκηση για το «σπίτι» (ναι με «» γιατί μπορεί να μη σας εμπνέει το σπίτι σου βρε αδερφέ): Παρατήρησε πόσο έχει υγρανθεί το μουνί της γυναίκας σου 5 λεπτά αφού της τον βάλεις! Δε γαμιέστε, απλά γλυστράτε! Δεν γαμάς γυναίκα, αλλά θάλασσα!

- Για πες ρε κολλητέ, τί λέει η μικρή στο κρεβάτι;
-Τ α πάμε πολύ καλά, μουνιαγάρας γίνεται όταν το κάνουμε!

Παγωμένος Νιαγάρας (από Khan, 19/09/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Τραμπούκος + πούστης! Απλά, ο πούστης (ναι, ο γνωστός) με τάσεις τραμπουκισμού. Και πούστης και νταής, δηλαδή. Ο μάγκας πούστης ας πούμε.

Επίσης, παρακαλώ νιώστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε και στην ακριβώς αντίθετη περίπτωση: για τον τραμπούκο που θα έρθει να σας κολλήσει μαγκιές για να το παίξει ιστορία, κι εσείς, πολύ άνετα, με ένα χαστούκι και με ένα «η μαμά σου το ξέρει ότι είσαι έξω τέτοια ώρα;», θα τον κάνετε να φύγει μυξοκλαίγοντας.

- Άσε ρε, ήρθε χτες έξω απ' το κλαμπ ένα μαλακισμένο που είχε όρεξη για ξύλο και μου κόλλαγε.
- Κι εσύ τι έκανες;
- Τί να κάνω;Τον αγνόησα μέχρι που μου 'σπασε τ' αρχίδια και τελικά τον άρχισα στα χαστούκια, οπότε κι έφυγε μυξοκλαίγοντας.
- Χαχαχα... τι τραμπουκόπουστας!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Την παράξενη αυτή λέξη την άκουσα από ένα φιλαράκι και αν δεν με απατά η μνήμη μου, έχει την εξής σημασία: είναι ο άξεστος και καπετάν αρχίδας χωριάτης, που είναι ο γαμών και δέρνων ή ακόμη και σήμα κατατεθέν του χωριού απ' το οποίο κατάγεται. Συνήθως επαγγέλλεται κάτι το πολύ «μόνο για άντρες», όπως ψαράς, βοσκός, σφουγγαράς κλπ.

Παρ' όλο το αρρενωπό του ίματζ, είναι κατά βάθος ο τραμπουκόπουστας που αν μαζευτούνε το πολύ τρία ήρεμα και σοβαρά παιδιά, τον κάνουν άνετα τουλούμι στο ξύλο. Προσοχή όμως: λόγω του ότι είναι εξαιρετικά συμπλεγματικός και χαμηλού πνευματικού επιπέδου, μπορεί σπανίως να αποβεί και επικίνδυνος.

- Ρε Μάκη, ποιος είναι αυτός ο Μπράσκης, για τον οποίο μιλάνε όλοι στο χωριό;
- Τίποτα μωρέ, ο μπέτακας του Πυθαγορείου. Μη μασάς.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία