Νέος που κάνει από ανέκαθεν ζωάρα, χωρίς να έχει συναντήσει δυσκολίες ή άγχος στη ζωή του. Για το γεγονός αυτό έχουν φροντίσει στις περισσότερες περιπτώσεις οι γονείς του και σπανιότερα η τύχη. Αν και δεν αποτελεί κανόνα, συνήθως οι καλοζωισμένοι είναι μοναχοπαίδια ή πρωτότοκοι γιοι έχοντας μικρότερη αδερφή. Ακολουθούν παραδείγματα/στιγμιότυπα της ζωής ενός καλοζωισμένου:

  • Μπαμπάς γιατρός, συνήθως γυναικολόγος. Γιος ακολουθεί το ίδιο επάγγελμα και ειδικότητα, οδηγώντας την μπαρμπαδίσια μερσεντές του πατέρα για τις εξορμήσεις του στη Χαλκιδική. Χρησιμοποιεί τα λεφτά του πατέρα του για να προσελκύσει κορίτσια, καθώς εμφανισιακά είναι σαν τενεκές.
  • Διαθέτει οικογενειακό εξοχικό σε πανέμορφο μέρος στη Χαλκιδικη, ωστόσο γκρινιάζει στους γονείς του γιατί δεν είναι σε αρκετά κοσμοπολίτικο μέρος (βλ. Καλλιθέα).
  • Η μαμά τον ταΐζει με πολύ προσοχή και του τσιμπάει τα μαγουλάκια σε κάθε ευκαιρία, ωστόσο αυτός της μιλάει απότομα γκρινιάζοντας για ασήμαντους λόγους.
  • Παρ' ότι διαθέτει δουλειά με εξαιρετικό μισθό και άνετα ωράρια, γκρινιάζει γιατί θέλει δουλειά σαν του κολλητού του, η οποία του φαίνεται καλύτερη.
  • Γκρινιάζει (τι πρωτότυπο) γιατί δεν έχει κανονίσει διακοπές όπως θα θέλε. Καταλήγει να πάει Μύκονο, Ίο, κλπ...
  • Κάνει ανελέητα check-in σε trendy μαγαζιά, αναζητώντας πάντα να κολλήσει στην παρέα κάποιου γνωστού. Η παρέα του γνωστού προσπαθεί να τον αποφύγει.
  • Σε περίπτωση που δεν εργάζεται, κάνει ζωή χλιδάνεργου αγοράζοντας ποδήλατα αξίας 1600 ευρώ.

- Πάλι γκρινιάζει ο Βασίλης, δε του άρεσε που δε θα πάμε Μώλο το τριήμερο.
- Δε μας παρατάει μωρέ ο καλοζωισμένος! Κάθε φορά το δικό του γίνεται!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Νέος που ειδικεύεται στο φόρτωμα μπάζων, ή αλλιώς στην εκούσια σεξουαλική συνεύρεση με νεαρές «εξαιρετικά αμφιβόλου» εξωτερικής εμφάνισης. Τα τελευταία χρόνια, το πρόσωπο του έχει λάβει μυθικές διαστάσεις, έχοντας γίνει αντικείμενο λατρείας για χιλιάδες μπάζα που βλέπουν στο πρόσωπο του την ελπίδα για κατακλυσμιαίους οργασμούς. Ιδιότυπος τόπος λατρείας καθίσταται κάθε είδους εργοτάξιο ανά την υφήλιο, το οποίο πλέον χαρακτηρίζεται από τις νεαρές ως «το μνημείο του αγνώστου χωματουργού».

- Ψηλέ, έχασες χτες! Ο τύπος ξηγήθηκε χωματουργική εργασία!
- Έλα ρε, ο χωματουργός; Πάλι μπάζωμα;
- Αυτό δεν ήταν μπάζωμα, ήταν κατεδάφιση, εκσκαφή, εκβραχισμός και ισοπέδωση!!!
- Καλά μιλάμε ο τύπος είναι Caterpillar και Bob Cat μαζί !!!

Στη φώτο διακρίνεται η Μέκκα της λατρείας του Χωματουργού (από zvintzos, 31/03/15)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Νεαρά κυρία με εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα, ειδικότερα στην περιοχή των γλουτών. Η πληθωρική της παρουσία επεκτείνεται και στο πλούσιο μπούστο, ενώ τα καλοκαίρια συναντάται σε παραλίες παίζοντας μπιτς βόλεϊ και φορώντας σέξι μαγιό. Εργάζεται συνήθως σε καφέ στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης.

- Χάρη, πάμε το μεσημεράκι για καφέ;
- Μπα, άσε βαριέμαι.
- Θα δουλεύει ο υπερτράβελος σήμερα ρε!
- Τότε φύγαμε ρε φίλε!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία