Περιορισμένης διάδοσης ευφυές λογοπαίγνιο, που συμπεριλαμβάνει όλα τα ηχητικά εφέ που συνοδεύουν καταληκτικές και καταλυτικές απαντήσεις εντός μιας αντρικής συζήτησης όπως το κλάσιμο και το ρέψιμο.

- Τί θα γίνει ρε παπάρα;; Θα σηκωθείς ποτέ να φύγουμε;; Αργήσαμε!!
- Δε γαμιέσαι ν' ασπρίσεις; Από τις 10 η ώρα θα πάμε μπουζούκια, με τις γιαγιάδες;;
- Τελείωνε!!!
- Πρρρρρρρρρρρρρρρρρτσσσσσσσςςςςςς!!!!! Τσίμπα και τη μουσική απόκρουση και παράτα με στην ησυχία μου, να καυλαντίσω με κανά μουνάκι στο φέης!!

Butthole Surfers φορέβα! (από MXΣ, 13/01/10)(από Jonas, 13/01/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Το γάργαρο ρέψιμο.

Νίνος: Με κόλα ρε μαλάκες, στάνταρ...
Λίνος: Παπαριές λές, σεβενάπ δαγκωτό.
Ντίνος: Καί οι δύο είστε λάθος –κοακόλες και γκαζόζες και σαχλαμάρες... Ά' δε πιείς τη σουρωτή σου να στανιάρεις, πώς θα βγεί η καθαρεύουσα ρε μάγκες; Καθάρια πράματα. Να φανταστείτε, πρίν, απο εκπομπή, ο Ζουράρεις –ή μήπως Ζουράρυς;... χμμ...– τελοσπάντων, πάντα κατεβάζει μία σόδα. Μή μιλήσω για τον παπά της ενορίας πρίν το κήρυγμα...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Η εταιρία η οποία ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύγχρονο Έλληνα. Σ' αυτά συγκαταλέγονται οι κακόγουστες τηλεοπτικές διαφημίσεις, αλλά κυρίως η αυξημένη εκπομπή αερίων θερμοκηπίου μέσω του ρεψίματος (ερμηνεύοντας και μια παλαιότερη δήλωση του Π. Αθανασόπουλου), που προκαλεί η κατανάλωση των κατά τα άλλα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων που παράγει. Τέλος αξίζει να αναφερθεί και το μοναδικό ηχόχρωμα του ρεψίματος που παράγεται, το οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν ηχορύπανση Α' βαθμού.

- Ρρρρρρρρρπ!
Σλόγκαν: άλλο ένα προϊόν ποιότητας μόνο από την τρία ρέψιλον!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Ρεύομαι ενώ χασμουριέμαι με συνέπεια να μαγκώνει η κάτω σιαγώνα (του καρχαρία) και να παθαίνω λουμπάγκο σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο. Οποιοσδήποτε παρευρισκόμενος δεν μπορεί να σας βοηθήσει γιατί γελάει με την ψυχή του, οπότε εύχεσαι από μέσα σου να πάθει το ίδιο και εκείνος.

Ο Κώστας χασμουρεύτηκε και άρχισε να φωνάζει από τον πόνο ενώ ο Βρασίδας ανήμπορος να βοηθήσει τον κοίταγε και είχε πέσει κάτω από τα γέλια.... Με το που συνήλθε του τα έχωσε και του ευχήθηκε να βήχει ένα μήνα όπως επίσης και να φτερνισθεί με ανοιχτά μάτια...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία