Είναι αυτός που έχει διαχρονική ιδεοληπτοκαυλίαση με τη Ρωσία, όποιο καθεστώς και πολίτευμα και νά 'χει. Υπάρχουν όλα τα στάδια και διαβαθμίσεις, από τον ανιδιοτελή ρωσόγκαβλο, στον κατάπτυστο ρωσόδουλο: ρωσόκαυλος, ρωσοζητιάνος, ρωσοπροσκυνημένος, ρωσοτσολιάς, ρωσόδουλος.

Σε μια κοινωνία που περιμένει σταθερά εδώ και 2-3 αιώνες να τη σώσει το ξανθό γένος, τώρα, με την πρώτη φορά συριζαία αλλά και αρκούντως πcεκαcμένη κυβέρνηση και τα ταξίδια των Τσιπροκαμμένων, Κοτζιά, κ.ά., απ' το γαλανό Λαφαζανιστάν στον Πουτινιάρη βορρά 'ένα τσιγάρο δρόμος', ο πληθυσμός των ρωσόδουλων/ ρωσσόκαυλων έχει αυξηθεί κατακόρυφα, περιμένοντας εις μάτην τον Μόσκοβο να φέρει το σεφέρι και να μας ζέψει στο γεωπολιτικό άρμα των χωρών του κακουχιστάν, όπως ο τρισμέγιστος σαμάνος Ντούγκιν*** ο τρομερός πυροκαυλίζεται.

εδώ.
-Ο Καμμένος έκλεισε συμφωνία με τους Ρώσους ώστε το αέριο να περνάει κατευθείαν στην Ελλάδα με μηχανή τηλεμεταφοράς ύλης.
-Μέγας ρωσόκαβλος ο πρόεδρος ως γνωστόν
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!...
εδώ.
-Ρωσόδουλο χαρακτηρίζει τον Ομπάμα το ΟΑΚΚΕ. Δεν έχουμε εκτιμήσει αυτό το κόμμα όσο θα έπρεπε
-Μουνόδουλος είναι

"Γιατί το ρωσόδουλο καθεστώς έβαλε τόσο πολύ στο στόχαστρο την ΑΕΚ;" εδώ.

Από το 2012 και τον αγά Κhαn όστις είχε καταγράψει αναφορές για ρωσσο-τσολιάδες, τα πράγματα άλλαξαν, οι λερές ρωσοφουστανέλλες πλήθυναν και τώρα τις φορούν εκτός άλλων ο Κωστάκης της Ραφήνας (κλασικά) κι ο Ομπάμα !!!.

εδώ
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΡΩΣΟΤΣΟΛΙΑ ...που γνωρίζει αλλά δεν μιλά...: Ποιος ανέβασε το επίμαχο βίντεο "Μπαλτάκου" ...?

εδώ
-Ρωσόδουλοι ή ρωσοτσολιάδες..??
-Ρωσοπροσκηνυμένοι! -Καραμανλικοί, απλά! -Ρωσοζητιανοι
-ρωσοτσολιάδες, βενεζουελόδουλοι, αργεντινόκαβλοι

Ρωσόδουλοι ή ρωσοτσολιάδες..??
Ρωσοτσολιά δε ντρέπεσαι να κυβερνάς με ΠΝΠ και να κάνεις πλιάτσικο στα αποθεματικά των Ταμείων και των ΟΤΑ?? εδώ.

Οι Ρωσοτσολιάδες του Πούτιν ψάχνουν για ρούβλια αλλά με 3.8% ύφεση που προβλέπεται για τη ΡωσικήΟικονομία το 2015 μία μπαμπούσκα θα μας στείλουν. εδώ
μία μπαμπούσκα θα μας στείλουν

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία