#1
donmhtsos

Με αφορμή το θαυμάσιο λήμμα του Vrastaman/Σφυρίζοντος "We have not seen him yet, and we have removed him John", επί τού οποίου επέπεσα προσφάτως, θα ήθελα να ρωτήσω, πώς μπορούμε να φτιάξουμε "συνεργατικώς" παρόμοια λήμματα. Έχω κατά νού ένα λήμμα με "μαργαριτάρια" που όλοι μας, λίγο-πολύ, έχουμε αλιεύσει και εξακολουθούμε ν' αλιεύουμε. Η παραγωγή είναι ανεξάντλητη.

Προτείνω, λοιπόν, να ξεκινήσουμε από τα "τεχνικά" θέματα, δηλ. πώς (και άν) μπορεί να γίνει αυτό, με το νέο λογισμικό και με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση (μηδενική εάν γίνεται) της υποστηρικτικής ομάδας.

Ο λόγος στους γνωρίζοντες.

#2
titos

Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο, και είναι αρκετά μακριά απ' την τωρινή λογική τουλάχιστον. Αυτό που μπορεί να γίνεται, και που γίνεται και μέχρι τώρα, είναι ο καθένας να προσθέτει πληροφορίες επί του αρχικού ορισμού σε σχόλιο. :)

#3
σφυρίζων

Να προσθέσω σε όσα γράφει ο Τίτ(θ)ος ότι (με την σύμφωνη γνώμη του λημματοδότη και των σχολιαστών) η συντακτική ομάδα θα μπορούσε στη συνέχεια να περνάει τα σχόλια στον συγκεντρωτικό ορισμό. Αυτό έκανα παλαιότερα στα λήμματα-ομπρέλα παγκαλέων και we have not seen him yet, and we have removed him John :-)

#4
donmhtsos

Ευχαριστώ. Με καλύψατε πλήρως αμφότεροι, ομού, μαζί και οι δύο.