#21
iron

επειδή ακόμα δεν εισακούστηκε η διαγραφή μου, τουλάχιστον δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω ότι χάσαμε ένα μέλος, τον Ντίνο https://www.slang.gr/definitions/by/4358-ntinos -μας πέθανε, γλίτωσε, την έκανε, όπως θέλετε πείτε το, αλλά να, δεν θα τον ξαναδιαβάσουμε και δεν θα τον ξαναδούμε ποτέ. Έζησε αδιαφορώντας σε πείσμα των καφκικών επιταγών της αστικής ζωής, το πλήρωσε μένοντας άστεγος και ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν ολομόναχος τις τελευταίες του στιγμές, τίποτ' άλλο. Δείτε τον (όχι όπως τον γνωρίσαμε εμείς πια), εδώ: https://www.facebook.com/dino.garoux?fref=mentions

#22
ΣτοΔγιαλοΧτηνος

Μιά φορά μόνο τον συνάντησα αλλά ήταν Ωραίος. Αν πηγαίνουμε κάπου φεύγοντας από δω, καλό του ταξίδι.

#23
patsis

Έτσι ρε Χτήνος και ironick, καλό του ταξίδι.

#24
vikar

...

#25
Khan

R.I.P. και για τον πραγματικό θάνατο και για τον διαδικτυακό. Για τον δεύτερο να πω ότι για κάποιους, όπως εγώ, που είχαμε σλανγκική διάδραση με τους μπαναρισμένους, όπως η Σούλτω και ο Σφυρίζων, δεν μας μένει πια χώρος να συμμετέχουμε στο σάιτ, ούτε καν με σχόλια/ μήδια, οπότε να ζήσετε να μας θυμάστε.

Ο Ντίνος μεγάλη μορφή, είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να θαυμάσουμε μια πολύ σλανγκιάρικη προσωπικότητα και ζωή!

#26
Kraou

Καλησπέρα άνθρωποι

Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν κάποιοι λογαριασμοί σπαμ, για παράδειγμα τσεκάρετε τα προφίλ μερικών από τους πρόσφατα εγγεγραμμένους χρήστες. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει κάποιο captcha κατά την εγγραφή. Σε περίπτωση που ξεφύγει η κατάσταση ίσως χρειαστούν και κάποιες λέξεις κλειδιά ώστε να ελέγχονται οι αναρτήσεις.
Επίσης, από τη στιγμή που ένας επισκέπτης έχει φουλ πλοήγηση στο σάιτ, έχει νόημα να διατηρούνται πλήρως ανενεργοί λογαριασμοί (εννοώ αυτούς που δεν έχουν προσθέσει ούτε σχόλιο) πέρα από κάποιο χρονικό διάστημα;

Αυτά,
θάνατος στα μποτς.

#27
ΣτοΔγιαλοΧτηνος

Κοίτα, κατά καιρούς βάζουνε οι μόντουλοι σκούπα και σουτάρουνε τα σπαμ. Για το δεύτερο που λες δεν είμαι αρμόδιος (ούτε κ για τπτ άλλο εδώ που τα λέμε).

#28
vikar

Θάνατος στα μπότς, που δέν σέβονται τους κανόνες του Ασίμοφ!

Κράου, σωστός σ' αυτά που γράφεις. Διανύουμε εδώ στο σάιτ μία μακρότατη περίοδο λειψυδρίας, άμποτε να στρώσουμε τον κώλο μας ξανά λιγάκι.

#29
ΣτοΔγιαλοΧτηνος

Τη σήψη και παρακμή τώρα τη λέμε λειψυδρία :-Ρ Και μπάση περιφτώσει με τον κώλο σας να κάνετε ό,τι γουστάρετε :-Ρ

#30
vikar

Ά πα πα πα, τί λεξιλόγιο παναγία μου: «σήψη», «παρακμή», «γουστάρετε»... Εμ πού να ξαναγυρίσει άθρωπος με τέτοια υποδοχή;

#31
ΣτοΔγιαλοΧτηνος

Λεξιλόγιο ειλικρινές και ανδροπρεπές, όχι για μη μου άπτου θεούσες :-Ρ

#32
patsis

Αχ, μη μ' αγγίζεις ευλογημένε!

#33
ΣτοΔγιαλοΧτηνος

Μην ακούσεις λιβάνια και πατερημά εσύ, αμέσως, μη χάσεις... Νταξ ρε, θα μιλήσω του Μεγάλου, στον Παράδεισο θα πας. (Αμαρουσίου)