Μιλάμε για τον όρο «Παρουσιάστε», που απαντάται στη στρατιωτική ορολογία. Είναι ένας χαιρετισμός που γίνεται με το όπλο. Κατά το χαιρετισμό αυτό, φέρνουμε το όπλο σε κατακόρυφη θέση, με την φλογοκρύπτη στο ύψος των ματιών και τη γεμιστήρα να κοιτά μακριά από εμάς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα αγγίζει το σεξουαλικό χώρο. Μιλάμε για την περίπτωση που η ορθοπεική ικανότητα χτυπάει ζενίθ και το ντουφέκι ορθώνεται, λες και θέλει να σκίσει το παντελόνι και να παρουσιαστεί, όταν, μπροστά από τα μάτια του κατόχου του, περάσει κάποια αρχιμύδια, κάποια για την οποία μπορεί να πει κανείς, κι ηκλανιά της βάλσαμο. Οταν περάσει κάποιος θεοκόμματος βρε αδερφέ.

Το φαινόμενο χτυπάει κόκκινο, σε χώρο που γίνεται του μουνιού το πανηγύρι, σε αιδοίον πέλαγος και ειδικότερα όταν οι τύπισσες, λειτουργούν ως πουτσανάφτρες, προκαλώντας έγερση δάσους μπαργαλάτσωνγύρω τους. (βλ. παράδειγμα)

- Αστα χθες είχαμε πάει σε ενα ρεμπέτικο στέκι...άλλο να σου λέω κι άλλο να βλέπεις. Τίγκα από γυναίκες αδελφέ...Η μια καλύτερη απ' την άλλη. Κι όταν σε λίγο τα ήπιανε και μερακλώσανε, κι ανέβηκαν στην πίστα, πάνω στα τραπέζια και γύρω απ' τα τραπέζια, τότε...τι... να σου λέω. Μας είχαν σε μόνιμο παρουσιάστε, λες κι ήταν επιλοχίες και μας έκαναν καψόνι.
-Επιλοχίες, ε; Μάνες του λόχου, ε; Είπες όμως σε καμιά, τι σου κάνω μάνα μου, ή έμεινες με το όπλο ανά χείρας;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία