Απίστευτη ναουσέικη νοστιμιά. Μελιτζάνες ψημένες σε αλατόνερο με σινάπι. Κόβονται σε λεπτά μακρόστενα κομματάκια (ώστε το σχήμα τους να θυμίζει ψιλό ψαράκι, εξού και η ονομασία) και τηγανίζονται για 2 - 3' σε καυτό λάδι.

Σύμφωνα με τη «Φωνή της Ναούσης» θα σερβιρόταν στις γαλλικές αερογραμμές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Menu: Brioches périgourdines, Coquillettes gourmandes aux gambas, Escargots en coque de tomate, Champignons de Paris à la Valat et Gavopsara à la Naoussienne. Dessert: Charlotte aux Fraises.

(από joe909, 19/09/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Ο νέος φαντάρος στον λόχο. Προέρχεται από την σύντμηση / συγχώνευση των λέξεων γκάβακας και ψάρακας = γκαβόψαρο.

- Κατεβείτε κάτω γκαβόψαρα για αναφορά !!! (διαταγή του λοχία προς τους νεοπαρουσιασθέντες φαντάρους).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία