Όταν κάτι πάει στραβά, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς, επαφιόμαστε στο ότι θα μάθουμε μετά θάνατον... Επίσης, όταν δεν είμαστε σίγουροι αν κάτι θα έχει θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις, αλλά ενδομύχως φοβόμαστε τα χειρότερα. Αλλά και όταν δεν μπορούμε να κάνουμε την τελική αποτίμηση για ένα πρόσωπο ή ιστορικό σχήμα, και περιμένουμε τον θάνατό τους κατά το μηδένα προ του τέλους μαγάριζε. Καθιερώθηκε από ένα νούμερο του Χάρρυ Κλυνν στα μέσα των '80ς, όπου ο γιατρός έπαιζε την κολοκυθιά προσπαθώντας να διαγνώσει την αρρώστια του ασθενούς και στο τέλος τον καθησύχαζε με την εν λόγω ατάκα για τις δυνατότητες της ιατρικής επιστήμης.

  1. Ποιος είναι ο συγγραφέας η νεκροψία θα δείξει. Ο Βασίλης Βασιλικός είναι από τους πολυγραφότερους πεζογράφους. Η ακτινοβολία τόσο του ιδίου όσο και του συγγραφικού του έργου έχει γράψει πάνω από 90 έργα απλώνεται σε ολόκληρο τον κόσµο και καλύπτει 45 χρόνια δηµιουργίας.
    (Δες εδώ).

  2. Η Ελλάδα δεν είναι Αμερική και η Σοφοκλέους δεν είναι Γουόλ Στριτ. Οι επιπτώσεις εκεί και εδώ δεν είναι ίδιες και κυρίως ό,τι και να κάνουν οι αμερικανικές ή οι βρετανικές αρχές, πάλι οι διεθνείς επενδυτές θα αγοράζουν τις μετοχές τους. Εδώ όμως, αν τους δυσαρεστήσουμε και φύγουν, δύσκολα θα έρθουν ξανά να επενδύσουν όταν τους χρειαζόμαστε. Το αν οι αποφάσεις των αρμοδίων ήταν σωστές ή λάθος θα το δείξει η νεκροψία. Θα είναι δύσκολο οι κερδοσκόποι όλου του κόσμου να επικεντρώσουν τα πυρά τους στη Σοφοκλέους, όπως ορισμένοι προβλέπουν· αλλά, ακόμη και αυτό αν γίνει, ποτέ δεν είναι αργά να πάρει απόφαση για διακοπή των ανοικτών πωλήσεων η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ιδωμεν... (Από «Το Βήμα»).

  3. Προφανώς θα υπάρξει ενοποίηση Netone, Algonet, Telecoms. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι η ποιότητα υπηρεσιών θα μειωθεί. Η netone παρέχει σχετικά αξιόπιστες υπηρεσίες, η on όχι τόσο αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, γιατι λοιπόν όλο αυτό το σχήμα να μην βελτιώσει και άλλο τα πράγματα; Δυνατότερο core, εξυπηρέτηση με περισσότερους εργαζομένους, ενιαία ανταγωνιστικά πακέτα (εξάλλου τα πακέτα της on δεν είναι άσχημα ή πιο ακριβά). Μπορεί να μη γίνει έτσι. Δεν σου εγγυάται όμως και κανείς το αντίθετο.
    Υπομονή, η νεκροψία θα δείξει. Αν δείτε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν κανείς δεν σας αναγκάζει να παραμείνετε...
    (Από εδώ).

βλ. και γίνονται έρευνες

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία