Φραπέ - με κεφαλαίο Φ - είναι ο τίτλος του ανεπίσημου χεστικού που επιμελείται και δημοσιεύει με κρητική διάθεση ο χρήστης xalikoutis για να μας συντροφεύει στις πιο προσωπικές μας στιγμές.

Η φυλλάδα αυτή αποτελεί μετεξέλιξη της άλλοτε κραταιάς και σοβαρής «Slang.gr Press», η οποία ναυάγησε τον Νοέμβριο 2008 κάτω από αδιευκρίνιστες πλην ύποπτες πιέσεις.

Με την σημερινή της μορφή tabloid, η Φραπέ Glangossip (πλήρης επωνυμία) δημοσιεύεται εδώ.

(Εντελώς αυτοαναφορικό και περίσσειο μη-φραπελήμμα).

- Η Φραπέ πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2009 με το πιασάρικο σλόγκαν «όσο να χτυπιούνται οι άλλες tabloid, Φραπέ δεν γίνονται» και παρουσίασε σαφώς πιο σκανδαλοθηρικό προφίλ από το «Slang.gr Press».

- Το δεύτερο τεύχος (Ιούνιος 2009) προκάλεσε την παρέμβαση της WADA και διετάχθη εισαγγελική έρευνα. Πλην όμως, καθαρός Ουκρανός Άστρα μπεζ δεν φοβάται.

- Το τρίτο τεύχος (Ιούλιος 2009) παρουσίασε καυτό slangossip για το παρασκήνιο της πρόσφατης σλανγκοκάθαρσης και προανήγγελλε έκτακτη έκδοση με ανατρεπτικές αποκαλύψεις για επιφανή σλάνγκουρα.

- Σε έκτακτη έκδοση με τίτλο «o Ντέρτι Τώκιν ειμ’ εγώ!» (βλ. εδώ και εδώ) ο χρήστης Hank κάνει κατάθεση καβουρόψυχας και αποκαλύπτει ότι, υποδυόμενος το Dirty Talking που υποδυόταν την Kitty Darling, πραγματοποίησε λεσβιακό φλερτ με σλανγκομούνα.

Το σλανγεπώνυμο πλήθος πάντα αναμένει το επόμενο τεύχος της Φραπέ με κομμένη ανάσα.

(από Vrastaman, 22/07/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία