Ακτινογραφία ή ακτινογραφίας ονομάζεται ο τυπάς, ή αν υπάρχουν βυζιά και ωοθήκες η τύπισσα, ο οποίος είναι τόσο αδύνατος που: κάθεσαι από πίσω του και ο ήλιος σε χτυπάει πιο δυνατά, έχει απαγορευτικό από τα 2 μποφόρ, τρώει μόνο στα γενέθλιά του που είναι 29 Φεβρουαρίου, το στομάχι του--(το ποιο;), αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τις χαραμάδες, δεν έχει τη δυνατότητα να βγει φωτογραφία ανφάς, μετράει τα παϊδάκια του και ισχυρίζεται με στόμφο ότι έχει περισσότερα από εσάς και πολλά άλλα που αν συνεχίσουν θα καταντήσουν ρατσιστικά.

Το λήμμα προέρχεται από την ομοιότητα τύπων, ή αν υπάρχουν βυζιά (...), που ανταποκρίνονται στην παραπάνω γλαφυρή περιγραφή με τις γνωστές σε όλους πλάκες ακτινογραφίας. Όπου ακτινογραφία η ζωγραφιά που δείχνει άσπρα τα κόκαλα λόγω της πυκνότητας των -καθώς απορροφούν την ακτινοβολία, και το κρέας διάφανο και κάποιοι φωστήρες την χρησιμοποιούν για να δουν απευθείας τον ήλιο σε περίπτωση έκλειψης. Οπότε έχουμε 2 σε ένα με διπλή δουλειά: και ορισμός της σλανγκ ονομασίας της ακτινογραφίας, αλλά και ορισμός της κοινής της έννοιας. Και στο τσακ πριν μας βγάλουν από τα βαρέα και ανθυγιεινά.

- Πώς γίνεται ρε κάθε φορά που τον βλέπω τον Βασιλάκη τον ακτινογραφία να είναι και με άλλη γκόμενα;
- Ε δε βλέπεις με τι κυκλοφορεί; Συνέχεια με λυσσασμένα σκυλιά! Λιμπίζονται τα κόκαλα!
- Ναι! Και τα ταΐζει καλά, όχι τίποτα αποφάγια, αφού αυτός δεν τρώει τίποτα!
- Ναι, αλλά έχεις ακούσει τις φήμες για το τι χρησιμοποιεί σαν λουρί, ε;
- Καλά εντάξει, κοίτα να δεις, εγώ πάνω από όλα θέλω η γυναίκα να με εκφράζει. Τι να μου πουν τώρα εμένα τα μπουζουκομούνια. Αν δεν έχει ήθος το θηλυκό...

(από Khan, 13/08/09)(από Khan, 13/08/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία