Περιγράφει καταστάσεις βέλτσιστου παπαρολογισμού ή εκδηλώσεις ακραίου τιραμισουρεαλισμού όπου τα πάντα φαντάζουν μπλε και εντελώς κουκουρούκου.

Βλ. επίσης: τρεις τον πούτσο κλαίγανε, αρχίδια - μύδια, άρτσι μπούρτσι και λουλάς, αρχίδια - μάντολες, παπαραλήρημα, παπαριές καμαρωτές, κ.α.

Σλανγκασίστ: Eltsiko

- Ένας αμερικανός φίλος. Ο ύπνος ο ίδιος. Μεγάλη λέει δημιουργία του Βέντερς και κουκουρούκου μανταλάκια. Ασυνάρτητο, άνευρο, άοσμο και βαρετό. Με μεγάλη, πολύ μεγάλη, πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια… Κρίμα και είχε ωραίο σενάριο στα χέρια του.
(από εδώ)

- Κουκουρούκου μανταλάκια έγινε ο εγκέφαλος μου από τον μίνι καύσωνα. Το μίνι μας μάρανε. Χάθηκε ένας καύσωνας κάτω απ΄ το γόνατο; Σε μήκος Chanel;
(από εδώ)

- Να βλεπεις τα πραγματα αντικειμενικα. Κουκουρουκου μανταλάκια. Ειμαι υποκείμενο και όχι αντικείμενο. Εχω παιδεια, ιδιοσυγκρασια, παραστάσεις, προσωπικότητα και εμπειρία. Από κει πηγάζει η κρίση μου αλλα και ολων των ανθρώπων. Δεν υπαρχει κανεις αντικειμενικος και ουτε προκειται να υπαρξει. Ποτε. Το μονο που είναι πιθανο είναι να βλεπεις τα πραγματα σφαιρικά.
(από εδώ)

(από nick, 09/09/09)

Δες και σούξου μούξου μανταλάκια και τα ρέστα καραμέλες.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία