Τη φράση αυτή τη χρησιμοποιούμε για να αμφισβητήσουμε κάποιον που επαίρεται για τις επιτυχίες του στον ερωτικό / σεξουαλικό τομέα και πιο συγκεκριμένα για την ικανότητά του να ρίχνει εύκολα τις γυναίκες στο κρεββάτι.

Αν οι γκόμενες έπεφταν τόσο εύκολα όπως θέλει να μας τα παρουσιάζει ο εν λόγω και καλά Δον Ζου(ρλ)άν / Άλαν Ντάλον, τότε όλος ο γυναικείος πληθυσμός θα έπρεπε να προτιμά την πουτανέσκα, με εξαίρεση βέβαια την μητέρα και τις αδελφές του φερόμενου ως γαμιά της γειτονιάς / μπήχτη που μας τα πρήζει με τις κατακτήσεις του και που φυσικά -μόνο αυτές- είναι αμέμπτου ηθικής. Επειδή όμως και οι υπόλοιπες γυναίκες είναι μητέρες και αδελφές κάποιων, οδηγούμαστε επαγωγικά στο αυτονόητο, ότι δηλαδή η αλήθεια δεν είναι ακριβώς έτσι όπως θέλει να μας την παρουσιάσει ο wannabe μπήχτης-πρήχτης.

- Τη θυμάσαι τη Λία που είχαμε γνωρίσει στη μπαραλία; Λοιπόν, χθες της άλλαξα τα φώτα. Και όχι μόνο αυτής, αλλά και της αδελφής της που έτυχε να έρθει στο σπίτι απροειδοποίητα. Και όλα αυτά μόλις μια μέρα μετά που πήδηξα το χθεσινό γκομενάκι από την γκαφετέρια. Και αυτή μαζί με τη φίλη της φυσικά.
- Μάστα. Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, εκτός από τις μανάδες και τις αδερφές μας.

Δες και όλες και μία μάνα τους έχει γεννήσει.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία