Η φράση απευθύνεται σε έναν σπάστη που ενώ δεν ασχολείσαι με το ατομάκι του, επιμένει να νομίζει ότι έχει μαζί σου θέμα και να σε προκαλεί τροφοδοτώντας μια ανούσια διένεξη. Η κατάλληλη στιγμή για να κοζάρουμε τη φράση στο ατομάκι είναι το νωρίτερο δυνατό, δεδομένου ότι μετά τη 2η στιχομυθία μαζί του, το πράμα αρχίδει και κουράδει.

Χαρακτηριστική περίπτωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το λήμμα, είναι όταν ένας άρτι εγγραφείς σε φόρουμ, τσατάδικο ή άλλο σάιτ νέοπας σπασαρχιδίζει προσπαθώντας να πετύχει καβγά με κάποιο παλαιότερο ή/και καταξιωμένο μέλος, με σκοπό είτε να βγάλει τα κόμπλεξ που του έχει φορτώσει η πουτάνα η κενωνία είτε απλά να κερδίσει λίγη δημοσιότητα στον μικρόκοσμο του σάιτ.

Η χρησιμοποίηση των πάλαι ποτέ πνευμάτων από τον εν λόγω σπασαρχίδη για τη σύνταξη παρανοϊκού περιεχομένου παραληρηματικών κειμένων (γραφόρροια), επικαιροποιεί το ζήτημα της εφαρμογής αλκοτέστ σε όσους γράφουν σε διαδικτυακά φόρα, αφού το παραληρηματικό περιεχόμενο των γραφομένων και ομού η προτίμηση στα πνεύματα, δηλώνουν αδυναμία και στα οινοπνεύματα, υπό τη επήρεια των οποίων, το δίχως άλλο, συντάσσουν τοιούτα άτομα τα εμβριθή τους πονήματα.

Αν μάλιστα το σπάσμα χαρακτηρίζεται και από επίπεδο δάπεδο και χρησιμοποιεί υβριστικές λέξεις ή εκφράσεις, τότε το λήμμα μπορεί να του αποδοθεί ως «Μαζί μου assholeίσαι, πόσο μαλάκας είσαι».

Τώρα, το αν το εν λόγω άτομο επανέλθει δημήτριο, απλά επιβεβαιώνει το λήμμα και μας δικαιώνει για τη χρήση του.

- Όχι, θέλω να μου εξηγήσεις γιατί άλλαξες το άβαταρ σου. Μάλλον δεν θέλω. Απαιτώ! Και γιατί δεν έκανες το κουίζ που σου έστειλα;
- Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο μαλάκας είσαι

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία