Το μείγμα εκείνο, το αποτελούμενο από ασταθή συνδυασμό οργανικών και ανόργανων στοιχείων, ήτοι αποφολιδούμενων κυττάρων επιδερμίδας, σταγονιδίων λίπους, ιδρώτα κ άλλων σωματικών εκκριμάτων, σωματιδίων σκόνης, μορίων καυσαερίου, αιθάλης, τυρού, διαφόρων μικροοργανισμών παρενδημούντων στην επιφάνεια του ανθρώπινου σώματος, υπολειμμάτων βρωσίμων υλικών και οποιασδήποτε άλλης ουσίας επικάθεται κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης μέρας επάνω μας...

Δημιουργείται κατά την γνωστή μέθοδο «πλάθω κουλουράκια», κατά ελαφρά παραλλαγή όμως, των δακτύλων χρησιμοποιούμενων ως πλάστη και τμημάτων του σώματος (αυχένα, πλάτη, στέρνο) χρησιμευόντων ως πεδίο τελικής επεξεργασίας.

assist: η μάνα μας...

Σταμάτα παιδάκι μου να τρίβεσαι, γέμισες μακαρόνια... άναψα το πιεστικό σήμερα, τσάκω τη σκαφίδα και σύρε στο πλυσταριό... και μην κουνήσεις από κει μέχρι νά 'ρθω... θα σ' τα κόψω τα πόδια... βρωμύλο...της μάνας σας μέσα...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Βοήθημα κολύμβησης από αφρολέξ. Λέγεται έτσι λόγω του σχήματός του.

πάσα: Πανκελής

Πάρτε τώρα από ένα μακαρόνι να κάνουμε ασκήσεις για τα πόδια!

(από ironick, 09/09/11)και στα ξένα noodle λέγεται (από PUNKELISD, 09/09/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Είναι ειδικό εύκαμπτο σωληνάκι από θερμοσυστελλόμενο υλικό, το οποίο χρησιμεύει κυρίως στην μόνωση καλωδίων.

Ονομασία προερχόμενη προφανώς από την ομοιότητα με το γνωστό ζυμαρικό.

Έχει την ιδιότητα κατά τη θέρμανσή του να συρρικνώνεται, με αποτέλεσμα να εφάπτεται στο καλώδιο που περικλείει και έτσι να το μονώνει.

...απλα πρεπει να κοψω το καλωδιακι του ανεμιστηρα να κολλησω το αλλο με κολλητηρι κ μετα με θερμοσυστελλομενο μακαρονι. (εδώ)

Νάτο, σε διάφορα χρώματα. Στις άκρες είναι λεπτότερο γιατί έχει θερμανθεί. (από PUNKELISD, 09/09/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Στο τάβλι είναι η τοποθέτηση πολλών πουλιών στην ίδια θέση, έτσι ώστε να σχηματίζεται μια μεγάλη κάθετη σειρά από πούλια. Πολύ ατυχές γεγονός για τον ταβλαδόρο που υποπίπτει σε αυτό. Ας πρόσεχε! Συνώνυμα: παντελόνι, σουβλάκι, κοκορέτσι, μιναρές.

Πάσα: Vikar.

Πώς την έχεις δει ρε φίλε; Θα βράσουμε μακαρονάδα;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία