Το προφυλακτικό, μειωτικά, με την έννοια ότι είναι και αυτό ένα πλαστικό, που αφαιρεί από τον ρομαντισμό της ερωτικής πράξης.

  1. Βγάζω την σαμπρέλα ζητώντας της να "καθαρίσει" ότι απέμεινε πάνω μου.
  2. Μην κάνετε στοματικό χωρίς σαμπρέλα, θα κολλήσετε τίποτα. (Από σάη για ενήλικες).
  3. πω μιλαμε φρίκαρα! τα αφροδίσια τα κολλαμε ολοι ακομα και με εναν να εχει παει μπορει να της κολλησει το οτιδηποτε! αυτες οι αποψεις ειναι ντροπη και επικινδυνες για ολους μας και στην υγεια κ στα μυαλα! και εμεις για να ειμαστε κιμπάρηδες θα πρεπει να πηγαινουμε ακάποτοι μη και μας πουν τζούφιους οι "μερακλήδες"? θα θελα πολυ να δω εναν "κιμπαρη" να του καιγεται το απαυτο του απο κανα κονδυλωμα, καμια μολυνση, να δω ποσο μαγκας ειναι!
    -Μα τι λετε μανδάμ! Τι ικανοποιηση να απολαυσει με τη σαμπρελα ! Ο κιμπαρης διαλεγει τη γυναικα δεν παει με ό,τι να 'ναι. Υπαρχουν και χορτασμενοι. (Εδώ).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Ο πολυγαμημένος και ταλαιπωρημένος γυναικείος κόλπος, ο οποίος από τα πολλά πουτσίδια έχει ανοίξει και έχει χαλαρώσει σαν ξεφούσκωτη σαμπρέλα. Ο όρος χρησιμοποιείται και απαξιωτικά για τη γυναίκα που αλλάζει συχνά εραστές.

  1. Τι να γαμήσω ρε Γιώργο από τη γυναίκα μου πλέον; Σα σαμπρέλα είναι το μουνί της!

  2. Μ' αυτή τη σαμπρέλα πήγες και παντρεύτηκες; Νά μαλάκα!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Το σωσίβιο για όσους δεν ξέρουν κολύμπι.

Φοριέται συνήθως από μικρά παιδιά και σπανίοτε ορεσίβιους πού τους έκατσε μετακόμιση σε νησί η σε παραθαλάσσια περιοχή.

Μεταφορικά και εξευτελιστικά τρόπον τινά έτσι λέγεται η συσσώρευση καλοπέρασης (λίπους) γύρω από την μέση και την κοιλιά του καλοταϊσμένου υποκειμένου, με τελικό αποτέλεσμα να φοράει πάντα αυτό το μαλακό και περιμετρικό μαξιλάρι.

Ν' αμήν συγχέεται με την συσσώρευση λίπους μόνο πάνω από τα οστά της πυέλου δεξιά κι αριστερά διότι τα τελευταία λέγονται πάκια.

Έμεινε λοιπόν το δύσκολο σημείο στο οποίο η γνωστή, αλλά απίστευτα ενοχλητική σαμπρελίτσα παραμένει, εάν αναλογισθρεί κανένας το πόσο ενοχλητικό οπτικά είναι να βλέπει κάποιος ένα αρκετά γυμνασμένο σώμα...με την σαμπρελίτσα. από δω

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία