Προφ ο φέρων τσουτσούνιον άντρας. Κυρίως λέγεται σε περιπτώσεις που θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι ένα άτομο είναι άρρεν. Εξηγούμαι αμέσως: λ.χ. σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης όταν μαθαίνουμε το φύλο του παιδιού, ή σε μια μεγάλη παρέα που δεν ξέρουμε την ακριβή της σύνθεση, και πρέπει να κάνουμε τα κουμάντα μας για να υπάρχει ισορροπία ανάλογα με τους στόχους μας. Γενικά, λέγεται περισσότερο σε περιπτώσεις που υποθετικώς διακρίνουμε την πραγματικότητα ότι κάποιος είναι άντρας από την δυνατότητα να ήταν στην θέση του μια γυναίκα. Βέβαια, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για να δηλώσει και τον πουτσαρά καθ' εαυτόν.

Ο ίδιος ο σχηματισμός της λέξης έχει ενδιαφέρον. Μοιάζει σαν να υπονοείται ότι έχουμε ένα κατ' αρχήν άφυλο ον, στο οποίο φοράμε εκ των υστέρων ένα τσουτσούνι δίκην επεισάκτου επιθέματος, όπως ένας οποιοσδήποτε παρελαύνων μπορεί να φορέσει ένα κοντάρι και να γίνει αίφνης σημαιοφόρος. Τονίζεται έτσι αφενός το ματζαφλαροειδές αυτού του παράδοξου σχηματισμού που έχουμε (οι άντρες) ανάμεσα στα πόδια μας, και αφεδύο σαν να έχουμε μια επιθεματική θεώρηση του φύλου.

Πάσα: Σσσσττττέφφφφφανννννοςςςςςςςςςςς

  1. - Προσπαθούσε ο γιατρός να δει τι είναι αλλά αυτό γύριζε το πωπούδι του. Τελικά εμφανίστηκε (και επισήμως) το τσουτσουνάκι (παραεμφανίστηκε, εντυπωσιάστηκε ο γιατρός αχαχαχαχαχαχαχαχαχ :mrgreen: ), επομένως μπορούμε να αγοράζουμε από τώρα σωβρακάκια.
    - aaa οποτε επισημως κι αλλος τσουτσουνοφορος!!!με το καλο!!!
    - Ναι ναι κι άλλο τσουτσουνοφόρο παιδάκι, θα φτιάξουμε ποδοσφαιρική ομάδα φουλ οπωσδήποτε (συν τους αναπληρωματικούς) (από το teleiosgamos.gr)

  2. Ίσως η καλύτερη στιγμή μου φαγητού ήταν όταν παρέσυρα στην ακολασία τον έτερο τσουτσουνοφόρο της παρέας (εδώ)

  3. Ο σωστος υποτακτικος σηκωνει παντα το καπακι της τουαλετας οταν κατουραει. Αν ειναι τσουτσουνοφορος ασφαλως. Αν ειναι θηλυκο, ειναι σωστη ουτως η αλλως, εκτος αν διατεινεται κανεις εξ ημων οτι μπορει να πεισει μια γυναικα οτι εχει λαθος. (από το greekbdsmcommunity.com)

Θέσει τσουτσουνοφόρος (από Khan, 07/12/10)Πιο τσουτσουνοφόρος δε γίνεται!! (από sstteffannoss, 07/12/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία