Το μέρος όπου είναι μαζεμένη μια μεγάλη ομάδα από μπάζα, δηλαδή από άσχημες γυναίκες. Καθόλου περίεργο, αφού δοθέντος του ενός μπάζου, που έχει τον ανθρωποδιώκτη, δεν θα την πλησιάζουν άντρες, ενώ όμορφες γυναίκες μόνο για να ανεβαίνει η αυτοεχτίμησή τους, οπότε με την τελευταία εξαίρεση είναι αναμενόμενο να ελκύσει στην παρέα της και άλλα μπάζα, που θα αρθρωθούν σε μπαζοσχηματισμούς καταλαμβάνοντες αρκετό χώρο σε μπαράκια κ.ο.κ. Κάτι παρόμοιο με τον αντρικό αρχιδόκαμπο κ.τ.ό.

Η οικοδομή, ωστόσο, αποτελεί καλή ευκαιρία για τον μπαζοφονιά, που έχει κάνει νόημα ζωής το αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις και μπορεί σε αυτήν να αποτελέσει τον μπαζοβοσκό της. Από λογοτεχνικές αναφορές, να πούμε προς τιμήν του ότι ο Peter Handke έκανε πρόσφατα ένα ριμέικ του Δον Ζουάν, όπου ως Δον Ζουάν παρουσιάζεται ένας άντρας που ανακαλύπτει την ομορφιά σε μικρές λεπτομέρειες γυναικών που δεν είχε ποτέ κανείς προηγουμένως προσέξει, και ξυπνά μέσα τους ακόμη πιο άγριο πόθο.

Όποιος, λοιπόν, δεν γαμάει ας μην παραπονιέται, υπάρχει κι η οικοδομή!

Πάσα: Jeanoir.

  1. - Άκυρη η πρόσκληση γιατρέ μου, μην ξεσηκώνεσαι. Το άντρο με τις πιπινέζες αποδείχτηκε οικοδομή με πιπινόμπαζα. Πάμε για άλλα...

  2. κι εσύ θα αναγκαστείς να την αντικρίσεις πρωί και ξενέρωτος, τότε πια δεν θα έχεις αυταπάτες: ήταν άλλο ένα μπάζο, ήταν άλλη μια νύχτα στην οικοδομή. (Εδώ).

  3. την μαζικότητα του φαινομένου πεντάμορφη και τέρας την βλέπω παντού... και ελπίζω να φταίει για αυτό μου το συμπέρασμα το μη αντιπροσωπευτικό δείγμα...γιατί όπως βλέπω η επόμενη γενιά (με βάση τα ζευγάρια που θα την δημιουργήσουν) θα είναι κατα κυριότητα μπάζα και η Ελλάδα θα γίνει μια απέραντι οικοδομή (γιατί έχουμε γεμίσει και μέτρια γκομενάκια βρε αδερφέ στους δρόμους...ας φωνάξει κάποιος τον μπόγια να μαζέψει τις άσχημες τουλάχιστον)! (Εδώ).

μπαζοκόφτης, απαραίτητο αξεσουάρ του μπάζου, (από allivegp, 04/01/11)To περιοδικό Harper\'s Baza-ar (το πιάσαμε το υποννοούμενο, έτσι;) με τη Γενιφέρη Αναγνωστοπούλου. (από allivegp, 04/01/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε