Κοινοβιακό σλανγκέπος με πρωταγωνίστρια το Λίλιαν.

Για όσους δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται, δημιουργώ το εν λόγω λήμμα ως σημείο αναφοράς. Παρακαλείστε όπως μη βαθμολογήσετε, οι βαθμούληδες ανήκουν σε όλο το σάη.

Αντί παραδείγματος, η μέχρι τώρα συρραφή (ραψωδίες α-δ). Με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, οι επεμβάσεις / συρραφές / σούμες / σχόλια που έχουν γραφεί έως τα τώρα.

Λυνξ δυστυχώς δεν έχουμε προς το μπαρδόν. Αν γίνεται, όποιος γράψει στο εξές, να λινκάρει τα δικά του, θξ.

Ραψωδία Α.

Μούναν άειδε θεά νεοκόπου θήλεος,
καυλωμένην, η μυρία νεφεληγερέταις Σλάνγκοις άλγε’ έθηκε.

Μούναν μοι έννεπε, Μούσα, πολύκαυλον,
η μάλα πολλά πλάγχθη, επεί Βάγγελας νεοκόπου θήλεος αιδοίον οδοντοφόρον έπερσεν, πολλών δε Σλάνγκων ίδεν καύλεα και πούλον έγνω,
εξ ου δη τα πρώτα σκυλάδην εγαμιόσαντε
Περικλής πουστοσέξουαλ και θείος Βάγγελας.

Μετάφραση:

Για την μούνα την πολύκαυλη, Μούσα, πες, που αφότου
ο Βάγγελας το αρχοντικό της δαγκανόμουνο πόρθησε, πολλά χιλιόμετρα έγραψε,
και Σλάνγκων γνώρισε πολλών την γκαύλα και τον μπούλο,
από τότε που σαν τα σκλιά καταής γαμιόσαντε,
ο πουστρίγκος ο Πέρι κι ο θεϊκός Βάγγελας.

ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΠΟ ΛΗΜΜΑ ΛΙΛΙΑΝ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΙΛΙΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 05/11/08 ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΗΜΜΑΤΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟ, ΤΟ ΤΟΥ XALIKOUTIS.

[i]- Αμάν αμάν αμάν....
- Α πα πα πα....
- Βάι βάι βάι...όι όι μανούλα μου
- τι ήταν αυτή η Λίλιαν βρε παιδιά....τι ήταν αυτό βρε συνάδελφοι...;
- Αμαρτωλό ήτανε, συνάδελφε, αμαρτωλό...Θέ μου φύλαε ήτανε.....[/i]

Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΓΙΝΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΣΤΙΣ 07/11/08, ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΗΜΜΑΤΟΣ ΤΕΛΑΤΙΝΙ, ΤΟ.

poniroskylo την: 07/11/08 [I]- Τι έγινε ο Περικλής ... δεν φάνηκε απόψε ...
- Άσε, τον έπιασε η μέση του ... αλφάδι στο πάτωμα είναι από χτες ... ας όψεται η Λίλιαν ...
- Η Λίλιαν; Τι, η Λίλιαν; Ποια Λίλιαν; Όχι Η Λίλιαν ...
- Ναι, ναι, η Λίλιαν, όπως το είπες με το Η κεφαλαίο ... τούκατσε επιτέλους ... και, φυσικά, τον ξετίναξε ... τελατίνι τον έκανε ...
- Εμ, έτσι είναι ... τι τόθελε το αμαρτωλό ο πουρέιντζερ;[/I]

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ.

acg την: 08/11/08
- Δεν το περίμενα αυτό ρε πούστη μου...
- Ε, είσαι μαλάκας. Φαινόταν απ' την αρχή ρε Πέρι.
- Μα να μου κάνει τέτοια μπινιά η Λίλιαν; Η Λίλιαν;
- Ναι ρε σκατόγερε, σιγά μη καθόταν κι άλλο το μωρό με τη μούρη σου...

xalikoutis την: 10/11/08
– Δεν υπάρχει περίπτωση να τη γαμήσω εγώ αυτή... Τι μέτωπο είναι αυτό, τεράστιο!
– Μπαρδόν; Ποια, τη Λίλιαν; Το καυλί το ίδιο; Σ' την έπεσε;
– Ναι...
– Πολύ μυστήριος είσαι μωρ' αδερφάκι μου...

Vrastaman την: 17/11/08
(Δύο άγνωστοι πιάνουν κουβέντα σε παγκάκι στον Εθνικό Κήπο).

- Καλημέρα κοπελιά, με λένε Θανάση!
- Γεια σου Θανάση, είμαι η Λίλιαν. Ήρθες και συ να ταΐσεις τις πάπιες;

(Από την αρχή υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια και η συζήτηση γρήγορα στράφηκε σε προσωπικά θέματα).

- Ο Περικλής ήταν δυο χρόνια μικρότερος από τον πατέρα μου... Πηρά την δύναμη να τον χωρίσω, έχοντας διαβάσει Γιαλόμ που γράφει για τις σχέσεις ότι...

(Η χημεία μεταξύ των δύο ήταν εκρηκτική και γρήγορα άρχισαν να ονειροπολούν…)

- Θανάση, ούτε ένα τέταρτο δεν μιλάμε, αλλά αισθάνομαι ότι γνωριζόμαστε μια αιωνιότητα...
- Λίλιαν το ίδιο αισθάνομαι και εγώ. Νιώθω πιο κοντά μαζί σου απ΄ ότι αισθάνθηκα ποτέ για οποιαδήποτε άλλη…
- Είναι κισμέτ! Θα μπορούσα να μιλάω μαζί σου για όλη μου την ζωή…

(Πιάνουν χεράκια…)

- Φαντάσου Λίλιαν, εάν έβρισκα τελικά δουλειά, θα μπορούσαμε να ζήσουμε στο όμορφο διαμέρισμα, την φωλίτσα μας…
- Αχ, εσύ θα γύριζες κατάκοπος από το γραφείο, θα σου έκανα σιάτσου με σουτζουκάκια…
- Και μόλις πάρω bonus θα μετακομίσουμε στη μονοκατοικία των ονείρων μας στην Εκάλη. Θα αγοράσω ένα Doberman, τον Φρίξο, να μας προστατεύει...
- Να κάνουμε και ένα παιδάκι;
- Ναι αγάπη μου, είναι αγόρι! Πώς θα το βγάλουμε;
- Γιαννάκη.
- Τι όμορφο κουκλί ο Γιαννάκης!
- Σου μοιάζει αγάπη μου, έχει τα «τούτα σου».
- Γούτσου-γούτσου-γούτσου ο Γιαννάκης μας!
- Ωχ Θεέ μου, λες να μας πάθει κάτι το παιδί μας;
- Την ώρα που τον πηγαίνει βόλτα με το καροτσάκι, η γιαγιά παθαίνει εγκεφαλικό ..
- Και το καροτσάκι τσουλάει προς την Κηφισίας...
- Ααααααααα! Μια τριαξονική νταλίκα!!!
- Το ΠΑΤΗΣΕ!!!!!
- Ουυυ-ουυυυυ-ουυυυυυ (κλάμα και οι δύο)
- Αδικοχαμένε Γιαννάκη!

ΣΤΙΣ 18/11/08, ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ ΚΑΝΩ ΖΑΦΤΙ

Τον κόβεις για μισοριξιά τον Περικλή,αλλά βάρδα να μην τα πάρει στο κρανίο ... τρία μπεντένια δεν μπορούσανε να τον κάνουνε ζάφτι προχτές που κάποιος είπε κάτι για την Λίλιαν.

Vrastaman την: 19/11/08
- Περικλή, πού εξαφανίστηκες αγόρι μου; Από το 1976 και κάθε 17 Νοέμβρη ήσουν κάθε χρόνο επικεφαλής στη πορεία του κόμματός μας προς την Αμερικανική Πρεσβεία!

- Συμπάθα με συντρόφισσα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταρρεύσει ολοσχερώς. Το ταράκουλο με την Λίλλιαν με έκανε να αμφισβητήσω τα πάντα. Κλονίστηκε η και πίστη μου στην επανάσταση. Στην αρχή στράφηκα στον Γιανναρά και επισκέφτηκα το Άγιο Όρος. Οι γέροντες όμως μου έκαναν την σούφρα XL και έφυγα κακήν κακώς. Αναζήτησα την αλήθεια στον Γιαλόμ, και αποφάσισα να επουλώσω τα ψυχικά τε και πρωκτικά μου τραύματα στρεφόμενος επιτέλους σε κάτι δημιουργικό. Έγινα λημματοδότης στο slang.gr.

- Κουράγιο σύντροφε, και να προσέχεις τους μπαγαποντοδότες.

mariahomorfi την: 23/11/08
Λίλιαν:Θα βάλω αυτό το σεμνό κόκκινο φουστάνι με το σκίσιμο στον κώλο στην κηδεία της μαμάς σου, αγάπη.
Βαγγέλας:ΜΠΙΟΥ-ΤΙ-ΦΟΥΛ

ΣΟΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ACG 23/11/08
Η ΛΙΛΙΑΝ (Η ΛΙΛΙΑΝ. Η ΛΙΛΙΑΝ ΜΑΣ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΗΝΩΝ ΚΑΘΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ, ΤΟΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΑ: ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ, ΠΗΔΙΟΤΑΝ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΗΔΗΜΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΠΑΘΕ ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ.

Ο ΠΕΡΙ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΛΙΑΝ. ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ Σ' ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΨΙΛΕΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤ' ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΑΝ. ΕΚΕΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ. ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ, ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΛΟΜ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑΛΟΜΑ Η ΤΥΠΙΣΣΑ, ΤΕΣΠΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ.

ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ (ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 'ΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ). ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ 'ΚΑΝΕ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΗΤΑΝ ΚΙΣΜΕΤ, ΠΩΣ ΝΑ Σ' ΤΟ ΠΩ... ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΕΡΙ ΕΚΕΙ, ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ. ΕΝΑ ΧΑΛΙ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. Η ΛΙΛΙΑΝ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΕ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΙΝΟ. ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ: ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ... ΠΙΑΣ' ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥ' ΤΟ...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΙΑ, ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΤΗΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΩΡΑ: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ... ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ...

xalikoutis την: 24/11/08
- Λίλιαν κάβλα μου, να συνεχίσουμε εδώ ή στη στενή;
- Όπου θέλεις άντρακλά μου... (Slangos Δράκος είμαι, ό,τι θέλω γράφω...)

Vrastaman (28/11/08)
Να προτρίνω και εύη μέταλ.
Πρόκειται για μουσική που τελευταία ακούει το παστάκι η Εύη. Η μικρή αδελφή της Λίλιαν, ντε. Έμαθα ότι θέλει πώς και τι να παντρευτεί τον Άκη...

ironick (28/11/08)
..Τσοχατζόπουλο, ο οποίος ως γνωστόν διεζεύχθη προσφάτως, παραμένει άκρως κοτσονάτος και διαθέτει άπειρο ελεύθερο χρόνο.

Το μαντάτο αυτό έριξε τον κατά 20 χρόνια νεότερό του Περικλή σε μανιοκαταθλιπτικό κάτωθεν σπιράλ, δεδομένου ότι η κατά 3 έτη μιοκρότερη αδελφή της Λίλιαν επέλεξε έναν τοιούτο εσχατόγηρο. Καθώς πασάλειβε το σκοινί του με σαπούνι, άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα.

acg (28/11/08)
Αφηνοντας το σκοινι να πεσει απ' τα χερια του, κινηθηκε προς την πορτα. «Ουτε να αυτοκτονησει κανεις με την ησυχια του δε μπορει, γαμω το φελεκι μου μεσα» σκεφτηκε. Απο το ματακι της πορτας διεκρινε την μορφη της Λιλιαν. Της Λιλιαν του. Βεβαια με το μουτρο της κολλημενο στο ματακι και τον ευρυγωνιο φακο του προαναφερθεντος ματακίου, η αγαπημενη και χιλιοτραγουδισμενη οψη του οριτζιναλ αμαρτωλου δεν ηταν αυτη που ο Περι ειχε ερωτευθει περαν πασης λογικης. Εφερνε μαλλον προς γκρεμλιν, γεγονος που με τη σειρα του εφερε ενα μικρο χαμογελο στα χειλη του. Ομως το χαμογελο δεν κρατησε πολυ γιατι..

ironick (28/11/08)
... η Λίλιαν όρμηξε μέσα, πήρε το γλιτσερό σκοινί στα χέρια της, του το τύλιξε βίαια γύρω από τον λαιμό, τον γονάτισε χάμω, τομπούστη, του πάτησε την καχεκτική πλάτη με το τακούνι και ούρλιαξε: «Θα σε σκίσω πούστη, θα σε σκίσω, Τ' ΑΚΟΥΣ;!» ... και δώστου έσφιγγε το σκοινί μέχρι που ο κλασμένος πια Περικλής ψέλλισσε: «Λίλιαν... Δε σ΄αναγνωρίζω... Πού ήξερες τί ετοιμαζόμουν να κάνω;... Μόνο εγώ δεν φταίω σε όλη αυτή την ιστορία...»

«Αυτό ξαναπέστο, παλιοτσουτσέκι!» είπε η Λίλιαν το γκρέμλιν και, χα, σφίγγοντας λίγο περισσότερο το σκοινί, ήρθε μπροστά στα μούτρα του, έτσι, να τον δει να μπλαβιάζει, και τότε... με μια κίνηση... πέταξε τη μάσκα από το πρόσωπό της.

jesus (29/11/08)
και ναι, λοιπόν, η λίλιαν ήταν ο αρμάντο μεταμφιεσμένος. γι αυτό όταν κούναγε το στόμα για τρία λεπτά έβγαιναν μετά βίας δύο λέξεις, και αυτές στομφώδεις.
ο γιος του σκληρού μεγαλοκτηματία δεν άντεχε την κατακραυγή της κοινωνίας και έσπασε κάτω από την πίεση της κατακραυγής. οι περιουσιακές διαφορές με τα ξαδέρφια του τον είχαν οδηγήσει μακρυά από την χασιέδα και το ορυχείο χρυσού, όπου τα απογεύματα χάζευε τα σμιλεμένα κορμιά των ανθρακωρύχων να λαμποκοπούν ιδρωμένα στο απαλό φως του φούρνου μικροκυμάτων.
ΌΧΙ, δεν θα παντρευόταν την Κουμπαρσίτα, όπως ήθελε ο πατέρας του. η ελεύθερη ψυχή του δεν θα άντεχε ποτέ ένα γάμο συμφέροντος...ένα πρωί κατούρησε στην κούπα του καφέ της γαλιάντρας υπηρέτριας καρλότας και έφυγε για να βρει την τύχη του.

Vrastaman (29/11/08)
«Αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν pentejo», σκέφτηκε ο Αρμάνδος και αυτόχαστουκίσθηκε. «Δεν θα χρειαστεί πια να περιμένεις τα γενέθλια σου για να συμπληρώσεις 100 χρόνια μοναξιάς» ψέλλισε και έβγαλε απ’ τον κόρφο του ένα βαζάκι. Το σώμα του Armando διαγραφόταν μέσα από το αραχνοΰφαντο νυχτικό του. «Το μπερδεύω με τα λουλούδια» σκέφτηκε ο Περικλής νοιώθοντας μια καταιγιστική ερωτική πλημμυρίδα. «Μοιάζεις με ένα παράθυρο που βλέπει προς την άνοιξ…» Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τα λόγια του, το σπάνιο φαινόμενο της αυτόματης ανθρώπινης αυτοανάφλεξης …

ironick (29/11/08)
... πραγματοποιήθηκε μπροστά στα ηλίθια μάτια του -και τότε, για πρώτη φορά στη ζωή του, κατάφερε να πιστέψει σε δυνάμεις ανώτερες από τον ίδιο.

Πάγωσε. Μετά, ξαναπάγωσε. Οι φλόγες δεν μπορούσαν να τον ζεστάνουν καθόλου. Εξάλλου είχαν ήδη κάψει ό,τι ήταν να κάψουν και αργοπεθαίναν. Και αυτό που απέμεινε ήταν ένα βουνό γαμημένα αποκαΐδια...

- Αυτό λοιπόν ήταν όλο..., μουρμούρισε απογοητευμένος κι επανήλθε αμέσως στη στείρα αυτοπεποίθησή του. Ξανάπιασε το σκοινί με το σαπούνι και άρχισε να ψάχνει για κανα γάντζο στο ταβάνι.

acg (29/11/08)
Ομως ειναι γνωστο οτι γαντζοι στο ταβανι και μαλιστα ελευθεροι και εν αναμονη του πιθανου αυτοχειρα υπαρχουν μονο στην αρρωστημενη φαντασια σκηνοθετων τριτης διαλογης του Χολλυγουντ. «Ισως τελικα να μην ειναι σημερα η μερα που θα πεθανω» σκεφτηκε και αυτοματα εκανε το λογικο και αναμενομενο συνειρμο: «Die another Day» > James Bond > «Quantum of Solace» > Quantum Physics > φυσικος χυμος πορτοκαλι > πορτοκαλι εσωρουχα... και το μυαλο του, που τελευταια του επαιζε μυστηρια παιχνιδια, ανεσυρε παλιες μνημες απο τη ζωη που αφησε ανεπιστρεπτι πισω, απο τα οργια στο Πουστονησι, τα ατελειωτα παρτυ με ουζα και διαφορα αλλα ποτα πχ βερμουτ και βεβαια τον πρωτο του ερωτα, τοτε που το Λιλιαν δεν υπηρχε, τοτε που η υπαρξη του ολη ειχε κυριευθει απο ενα και μονο ενα πραγμα: την αγαπη του Βαγγελα, αυτου που η μητερα του δεν αφησε να παντρευτει στην Τηλο επειδη λεει ηταν κομμουνιστης. «Πουτανα ζωη» μονολογησε και κοιταζοντας ακομη μια φορα το ταβανι σκεφτηκε πως μονο ο Βαγγελας δεν τον προδωσε ποτε... «Αλλα... μια στιγμη! Η κηδεια της μαμας του, εκεινη η τυπισσα με το κοκκινο ξεκωλο φορεμα... ΘΕΕ ΜΟΥ!»...

jesus (29/11/08)
ξέκωλο φόρεμα, ξανασκέφτηκε. πορτοκαλί εσώρουχα... ΛΙΛΙΑΝ!!!
η κραυγή αντήχισε στο κρύο και άδειο δωμάτιο. τώρα κατάλαβε ποια ήταν η πρωταγωνίστρια στην σφοδρή τσόντα 'γαμήσια στο γκουαντάναμο νούμερο 2: κάβλες στον κόλπο των χοίρων' που τον έστειλε χτες βράδυ στο νοσοκομείο με εξάρθρωση ώμου.
'την καργιόλα, θα τη σφάξω στο γόνατο, να με ατιμάσει έτσι...'
οι γάτζοι στο ταβάνι φαινόταν πιο θελκτικοί από ποτέ. άφησε με νόημα το σαπούνι να πέσει στο πάτωμα. η κατσαρόλα με τα μακαρόνια στην κουζίνα ξεχείλιζε.

ironick την: 04/12/08
- Μού 'χει σπάσει τομπούτσο η Λίλιαν. Όλο προκαταρκτικά ζητάει. Μία φορά δε μ΄έχει αφήσει να τη γαμήσω κατευθείαν...
- Καλά τι μαλάκας είσαι συ, κοτζάμ Λίλιαν σου 'χει κάτσει και κάνεις τσιγγουνιές; Εγώ στη θέση σου θα την έβρισκα κιόλας.
- Ναι καλα, ας είχες Λίλιαν στο πιάτο και θα σού' λεγα πόσο θα κρατιόσουν, ξερόλα.

Vrastaman την: 16/12/08
Σκηνή από το ιατρείο του πλαστικού ιατρού κ. Πουστάνου

- Καλημέρα σας κύριε Βαγγέλη, τι θα επιθυμούσατε σήμερα; Η μυτόγκα σας είναι σκέτο κομψοτέχνημα, μήπως θα σάς ενδιέφερε μια ρινοπλαστική;

- Αχ γιατρέ μου, δεν ξέρω πώς να σας το πω...

- Ελεύθερα αγόρι μου, πες το με δικά σου λόγια...

- Θυμάστε τον Περικλή που του αφαιρέσατε τα βυζάκια πέρσι; Να λοιπόν, όλο με πρήζει ότι το τσουλάκι το Λίλιαν έχει λέει χειλάκια σαν την Αντζελίνα Ζολί. Γκρρρ... λες κει εμείς σε πηγάδι κατουρήσαμε... αχ κ. Πουστάνο μου, τι μπορούμε να κάνουμε;

- Όλα τα 'χει ο μπαξές! Θες εμφύτευση λίπους, δέρματος, κολλαγόνου, σιλικόνης, υαλουρονικού οξέος; Να αρχίσουμε με ένα botoxάκι στα χείλη και μια γενική αποτρίχωση ;

- Γιατρέ μου κάνε ότι νομίζεις, μόνο πεοχειλουδάκι μη με κάνεις και γελάει με την κατάντια μου αυτό το τσόλι το Λίλιαν!

Vrastaman την: 21/01/09
Πέρι: Επιτέλους μόνοι, Βαγγέλη!
Βαγγέλης: ...........

Hank την: 07/01/09
- Τι έγινε ρε Μένιο; Την έρριξες τελικά την Λάουρα;
- Πού να σ' τα λέω; Όχι μόνο που πέτυχα τον αντικειμενικό μου σκοπό, αλλά είχαμε και παράπλευρη απώλεια!
- Δηλαδή;
- Να, η κολλητή της, η Λίλιαν, έσκασε απ' την ζήλεια της! Και τώρα μου κάνει κι αυτή τα γλυκά μάτια!
- Μαλάακαα! Μιλάμε για το γνωστό θεόμουνο, που για πάρτη του αναστενάζει όλο το slang.gr; Ρε τον Μπους τι έκανες! Και τώρα τι μέλλει γενέσθαι;
- Κοίτα αν δεν καταφέρω καμιά φάση τριφασική, θα ψηφίσω Λίλιαν δαγκωτή!
- Μάγος είσαι;

Dirty Talking την: 29/01/09
-Και ποιοι θα είναι στο μπαράκι;
-Ο Μήτσος, ο Κίτσος, ο Λάκης, ο Μάκης, ο Τάκης, ο Σάκης και η Νάρα.
-Ποια Νάρα;
-Η Λιλιανάρα!
-Α, κατάλαβα! Θα είναι πάλι η λάρα, η νάρα και το καυτό συναπάντημα!

Η Λίλιαν συστήνεται σε νέο ψαρωμένο θαυμαστή:
Με λένε Λίλιαν. Οι φίλοι με φωνάζουν Νάρα. Εσύ μπορείς να με λες δεσποινίδα Ευαγγελία Μηνιάτη.

ΚΑΙ, ΣΤΙΣ 30/01/09, ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ ΚΟΥΜΑΣΙ
[I]– Κατά τη γνώμη μου, ο Περικλής κακώς κάνει και ασχολείται με αυτή τη Λίλιαν... Παντρεμένος άνθρωπος τώρα, δεν επιτρέπεται...
– Άσε, ρε Βασιλάκη... Όταν εσύ έτρεχες με τη γλώσσα έξω πίσω από κείνο το παστάκι τη Λάουρα, καλά ήτανε... Καλό κουμάσι είσαι και του λόγου σου κι έρχεσαι τώρα να κάνεις και κήρυγμα...[/I]

ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΛΙΛΙΑΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΝΟΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ 29/11/08.

Vrastaman (07/02/09)
«> πες μου ποιος σε πηδάει να πάω να του φιλήσω τον πούτσο »

Hank (07/02/09)
Αυτό το τελευταίο είπε κι ο Πέρι στην Λίλιαν κι έτσι είχαμε ντράβαλα με τον Βάγγελα...

xalikoutis (10/02/09)
Η Λίλιαν είχε συζητήσει με το Μάρξ τη φράση «οι αστοί θα μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε».
Ο Μαρξ έμεινε στο κομμουνιστικό κίνημα, η Λίλιαν άνοιξε το πρώτο σεξ shop...

pavleas την: 12/02/09
-Λίλιαν μ'έχεις λολάνει
και θα φάω μεγάλη φρίκη
αν δεν ξηγηθώ φιστίκι
στο σγουρό σου το ραδίκι.

Dirty Talking την: 17/02/09
Μένιος, Λάουρα και Λίλιαν καπνίζουν μετά το δικάβαλο.
Λίλιαν: Αχ να είχαμε και τον Βάγγελα, αυτόν τον Βάγγελα του άλλοτε, τότε που ήτανε πηδήκουλας!
Μένιος: Α, τώρα Λίλιαν με προσβάλλεις! Εγώ τι είμαι εδώ;... Απλώς είστε δύο και μοιράζομαι ο άθρωπας... Εξάλλου τι θες να πεις για τον Βάγγελα; Και τώρα μια χαρά πηδήκουλας είναι!...
Λάουρα: Μένιοοοοοοοο!!! Δεν πιστεύω!!!
Μένιος: .......................

Dirty Talking την: 27/02/09
Βαγγέλας: Αχ γιατί μου τό ΄κανες αυτό Πέρι; Ε; Γιατί; Μπου ου χου χου χου χου! Γιατί; Τι δεν είχες από μένα, τι; Τι σου έλειψε;
Παρακείμενοι Τήλιοι: Έλα μην κάνεις έτσι Βάγγελα! Μια πρόσκαιρη φάση είναι με το Λίλιαν, θα περάσει. Αλλάζει ο άνθρωπος άμα είναι ξεκωλιάρης...
Βαγγέλας: Τι ξέρετε εσείς από τέτοια! Πηδήχτε με κι αφήστε με!
Τήλιοι: Ε, τότε να πηγαίνουμε σιγά σιγά, να σ' αφήσουμε..
Βαγγέλας: Ε, που πάτε! Πηδήχτε με κι αφήστε με, είπα! Όχι κατευθείαν!

ironick την: 18/02/09
Ρε συ ο Φραγκίσκος, τι καλό παιδί, ε; ... και όμορφο πρόσωπο... αλλά είναι τσέπης ρε γμτ αυτός, πού να βρει γκόμενα... Κάνε ένα ψυχικό, ρε Λίλιαν, να χαρεί και το πικραμέν' αχείλι...

Vrastaman την: 26/02/09
Λάουρα: Πώς πήγε χθες με το Μένιο, φιλενάδα;
Λίλιαν: Καλό σέρβις, δεν λέω, αλλά του πήρε πέντε ώρες να μου ξυρίσει τα πόδια. Μέχρι να τελειώσει με πήρε ο ύπνος. Γαμώτο, όσοι δεν είναι παντρεμένοι είναι αδελφές ή τετρατριχοτόμοι!
Λάουρα: Αδελφή και ο Μένιος;;;
Λίλιαν: όχι, τετρατριχοτόμος :-(
Λάουρα: Μη στενοχωριέσαι, έχω ένα καλό conditioner...

Vrastaman την: 04/03/09
Σκηνή 1η. Το ατελιέ του Πανίκου στα Βυζακιά Κύπρου

- Πέρι: Πανίκο μου, μαγειρεύεις θεσπέσια, η λούντζα σου ήταν ιn-croy-able !!!
- Πανίκος: Μα αίνει το πρώτον σου ταξίδι εις την μαρτυρικήν μεγαλόνησον Πέριν μου, έννα μη σε περι-ποιηθούμεν λαλώ-σε!
- Πέρι: Αχ τι έξυπνο λογοπαίγνιο Πανίκο μου (χαμηλώνει το φώς). Μου θυμίζεις την σκηνή από τον «Θάνατο στην Βενετία» όπου…
- Πανίκος: Μα ίντα που λαλείς κοπελούι μου, έννα παίξωμεν μούτσον καλύτερα!

Σκηνή 2η. Το οργισμένο Λίλιαν σπάει με κλωτσιά την πόρτα του ατελιέ

-Λίλιαν: Ώστε έτσι ε;;; Με τον γερομπινέ;;;
- Πέρι: Muchacho, μας την πέσανε!

DT Jesus την: 05/03/09
- Καλά ρε Μήτσο και εσύ πήδηξες τη Λίλιαν;
- Ναι ρε, της τά'σκασα χθες....
- Τι να πω ρε...Αυτή η γυναίκα έχει πάει με το Βάγγουρα, το Μπάμπη, τον Ισίδωρο, τον Κούνα Μούτα και τώρα με εσένα! Έλεος πια...
- Αφού ξέρεις ρε Νώντα, η γυναίκα είναι μαύρη τρύπα, τι ρωτάς...Γιατί δεν της τη πέφτεις και εσύ; Η γκόμενα κάνει και παιχνίδι εντός έδρας...Άκου με που σου λέω...
- Τι λες ρε μαλάκα, να κολλήσω και τίποτα...Ούτε με ξένο πούτσο!

xalikoutis (06/03/09)
Μπράβο βράστα είσαι κύριος... άλλωστε το Λίλιαν μάγκες τα έχει με γυναίκα εδώ και κανά τρίμηνο, τη λένε Μάριον, την ξέρει ο Παβλέας

Dirty Talking την: 08/03/09
Αυτί της γής: Και έπαιρνε τηλέφωνο ο Πέρι το Λίλιαν και ζητούσε συγγνώμη κι ορκιζόταν ότι έχει ξεκόψει με τον Τζύμπριο γερομπινέ κι ότι ήταν μια παρόρμηση της στιγμής...
Φίλος: Μα είναι τελείως παθητικός!
Αυτί: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Dirty Talking (13/03/09)
ΈΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΛΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜ ΠΟΥΣΤΙ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΥΠΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΣΛΑΝΓΚΟΣ, ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΛΙΛΙΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ.

Ο ΠΕΡΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΜΠΡΙΛΙΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΛΙΛΙΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ.

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ.

Sasa την: 03/04/09
Καυλάουρα: Για λέγε μωρή, τι έγινε τελικά με το Γιάγκο; Καλός ή μάπα το καρπούζι;

Λίλιαν: Αααχ, που να στα λέω μωρή, με πέθανε, μ' έκανε κομμάτια, είδα τον Χριστό φαντάρο και το Μωάμεθ μπαλαρίνα! Τίγρης στο κρεβάτι αγάπη μου, τίγρης!

Βασίλης-7 την: 23/04/09
- Άλα της ο Τασούλης! Ρε τί μουνάρα είναι αυτή μαζί του; Καλά πότε έγινε αυτός μπήχτης;
- Ε, από τότε που έριξε την Λίλιαν, πήρε το κολάι, ο μπαγάσας!

BuBis την: 27/05/09
- Ρε σκουληκαντέρα, πάλι με κάρφωσες στο Λίλιαν ότι βγήκα ψες με την Αφροξυλάνθη…
- …
- Καλά ρε κάπταιν Μάλαξ, ποιο είναι το πρόβλημα σου; Μήπως γουστάρεις το Λίλιαν και θέλεις να μας κάνεις να φάμε τα μουστάκια μας;
- …
- Γιατί με κλείνεις το μάτι ρε συ Πέρι; Mήπως τον απλώνεις τον τραχανά;

patsis την: 02/06/09
- Φίλε! Αδερφέ! Δικέ μου!
- Τι είναι ρε;
- Μού 'κατσε χθες στο άσχετο μια μουνάρα!
- Καλή;
- Τι καλή! Μόνο; Το Λίλιαν!
- Σώπα! Μπράβο ρε μεγάλε! Σωραίος! Ούτε στον παπά!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία