Ο όρος προέρχεται από ομαδικά αθλήματα με σουτ και πάσες, όπως το ποδόσφαιρο και η καλαθοσφαίριση και σημαίνει ότι ο επιθετικός προσποιείται στον αμυντικό ότι θα κάνει κάτι και τελικά κάνει κάτι άλλο ή προς άλλη κατεύθυνση. Λ.χ. προσποιείται σουτ και κάνει πάσα, ή προσποιείται πάσα σε μια κατεύθυνση και κάνει πάσα αλλού.

Η μεταφορά στην σεξοσλάνγκ αφορά στην στιγμή των διασπερματεύσεων, όπου ο πέοντας πρόκειται να σκοράρει με εκσπερμάτιση. Εκεί πολλές φορές υπάρχει μια συναίνεση μεταξύ εραστή και ερωμένης ότι ορισμένα σημεία του σώματος είναι αποδεκτά ως δεχόμενα τα φλόκια ενώ άλλα όχι. Λ.χ. αποδεκτά τα βυζιά, αλλά όχι το πρόσωπο, ή αποδεκτό το στόμα αλλά όχι το πρόσωπο. Προσποίηση, λοιπόν, με την προερχόμενη εκ του αθλητισμού σημασία, είναι όταν ο εραστής προσποιείται ότι θα σουτάρει τα φλόκια προς μία κατεύθυνση και την τελευταία στιγμή τα σουτάρει προς άλλη ξεγελώντας την ερωμένη. Εννοείται βέβαια ότι το ζητούμενο είναι η μάπα, που αποτελεί τον μεγαλύτερο εξευτελισμό.

- Είχα χαλαστεί γιατί με άφηνε να χύσω μόνο στα βυζιά της. Ευτυχώς που την τελευταία στιγμή έκανα προσποίηση και κατάφερα να την βγάλω ασπροπρόσωπη.
- Πώς της φάνηκε;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε