Υποτιμητικά ο κουμανταδόρος του chat room, ο αντμινιστρέιτορ που έχει δυνατότητα επιλογής και αποβολής του εισερχόμενου κόσμου και της λογοκρισίας στη συμπεριφορά του κοινού.

Οι σχετικές εξουσίες κάνουν ενίοτε τον άντμιν μισητό πρόσωπο ειδικά αν είσαι αυτός που έφαγε το μπανάκι ή την επίπληξη γιατί σταδγιάλα πήρε ένα παπάκι (σ.ς. το σύμβολο που μπαίνοντας μπροστά από το νικνέιμ στη λίστα ξεχωρίζει τα αφεντικά από τους πληβείους - βλ. μήδι 1) και νομίζει ότι είναι κάποιος, ο κομπλεξικός (περαιτέρω χαρακτηρισμοί στο παράδειγμα 1).

Εννοείται ο όρος συναντάται στα βάθη των τσατικών στοών, κάτω από τον πραγματικό κόσμο, εκεί που έχουν αναπτυχθεί νέες κοινωνίες όπου επικρατεί εγκεφαλική μετάλλαξη.

Εδώ: Η εποχή του (^&%) με τα σαράντα(40) ξύλινα στρατιωτάκια. Ο αποτυχημένος ρουμάρχης σύμφωνα με το κατά (*&%) το ανάγνωσμα, με μόνιμο στόχο να γίνει ρουμάρχης, που ποτέ δεν πέτυχε.«Εσείς μπορείτε ρε μαλάκες να βάλετε τόσα nicks; Εγώ μπορώ(!) άντε γαμηθείτε ρε μουνιά»(LOL), favorite έκφραση του hacker.

Εδώ: «πως κατάντησες έτσι bro μας;» Πες κάτι άλλο, κώλυσε η βελόνα στο καθυστερημένε. Στο λεξικό έτσι ψάξουμε αποτυχημένο roomarxi και playboy παίρνουμε απάντηση (&^%&).

Ο dave για όποιον κάνει ban. (από Galadriel, 17/11/11)Κι αυτός ρουμάρχης   (από GATZMAN, 17/11/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία