Αναλωνόμαστε σε εγωιστικές και ανώριμες κόντρες, συχνά χάνοντας την ουσία και επιβαρύνοντας το σύνολο.

Αν και προέρχεται από το γνωστό κλισέ όπου δυο αγοράκια αποφασίζουν ποιος είναι ο πιο μάγκας συγκρίνοντας τα πουλιά τους (για τους εξωγήινους επισκέπτες του σάιτ: ο πιο μάγκας θα 'ν' αυτός που την έχει μεγαλύτερη), η φράση μπορεί κάλλιστα να αφορά και έριδες ανάμεσα σε γυναίκες, γυναίκες και άντρες, ομάδες ατόμων και λοιπά.

  1. - το θεμα ειναι οτι αντι να κανουμε βηματα μπροστα κανουμε βηματα πισω και μενουμε στασιμοι. αντι να φτιαξουμε ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα εχουμε τους λαμογιο παραγοντες να το καταστρεφουν. καποτε ο Καπετανιος, μετα ο Κοκκαλης τωρα ο Μαρινακης.
    - [...] Η κόντρα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, στις μέρες μας έχει να κάνει και με την κόντρα Μαρινάκη - Πατέρα. Από μικροί μετρούσαν τα πουλιά τους, είναι προφανές.
    (από εδώ)

  2. Α: Όλα αυτά τα χρόνια στο 99% των περιπτώσεων οι ενεργοί φοιτητές της σχολής ψήφιζαν αμεσοδημοκρατικά το πλαίσιο των ΕΑΑΚ.
    Β: Στην μάπα σου αγωνιστάρα μου! ΔΑΠ 130, ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ 110 , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 33, ΠΑΣΠ 21, ΛΕΥΚΑ 9 Τσούζει ε; Άντε πια μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τους αγώνες σας!!! Σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος ρεεεεεεεεεεε! Έχετε καταστρέψει την σχολή με τις μαλακίες σας! Το σημερινό μήνυμα να το βάλετε καλά μέσα στο κεφάλι σας! Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι αγωνιστές του γλυκού νερού! Πήρε χαμπάρι πόσο βλάκες είστε και ότι με εσάς δεν θα δει προκοπή!
    Γ: Μα πότε επιτέλους θα καταλάβετε όλες οι παρατάξεις ότι οι συνελεύσεις ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ δεν είναι για να μετράτε τα πουλιά σας [...];;;
    (από εδώ)

  3. Η κριτική, σύντροφοι, έχει το νόημα της βελτίωσης. Και ειναι καλύτερα να γίνεται μέσω καναλιών που θα κάνουν τις διαδικασίες καλύτερες, πιο αποτελεσματικές. Αν απλώς γίνεται για να νοιώθει ο καθένας καλύτερα με τις επιλογές του και την πάρτη του,δεν ειναι κριτική, είναι πέσιμο. Και σε εμένα μοιάζει πολύ με την κριτική που γίνεται απο διάφορους καημένους ημιμαθείς ελληναράδες σε καθεστωτικά site. Είναι τόσο δύσκολο να βρούμε τα σημεία που μας ενώνουν και να μην μετράμε τα πουλιά μας; Ρητορικό ερώτημα φυσικά. (από ιντιμίντια)

  4. «Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα;»
    - γενικώς ή όλη κουβέντα θυμίζει το σκηνικό όπου έχουμε κάτσει και μετράμε τα πουλιά μας πόσους πόντους είναι. Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει αρκετή συνουσία... (από μπουρδέλα κομ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε