Είναι στην ουσιά ένας κλαρινογαμπρός με ταξική συνείδηση. Αυτό είναι που τον κάνει να διαφέρει στην πρακτική από τον κλασσικό κλαρινογαμπρό.

Ο σταλινογαμπρός προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό ως υπέρτατο και μουράτο γκόμενο που έχει όμως και ταξική συνείδηση! Συχνάζει συνήθως σε πορείες του ΠΑΜΕ αλλά και σε φεστιβάλ της ΚΝΕ όπου και προσπαθεί να προσεγγίσει και να ρίξει στο κρεβάτι άπλυτες και αξύριστες συντρόφισσες. Για να επιτύχει τον σκοπό του δεν κερνάει ποτά και καφέδες την γκόμενα. Της την βγαίνει απλά από αριστερά. Την κερνάει δωρεάν ”Ριζοσπάστη”, της υπόσχεται μια θέση στον 902 ή σε κάποια επιτροπή αγώνα. Άμα δεν του κάτσει η γκόμενα την καταγγέλλει ως ασφαλίτισσα, προβοκατόρισσα, αναρχοφασίστρια και φασιστοειδές. Αν πάλι του κάτσει, αλλά σπάσει η καπότα κατά τη διάρκεια της πράξης, καταγγέλλει το ατύχημα ως προβοκάτσια. Στην προσπάθειά του να γδυθεί η γκόμενα που προσπαθεί να ρίξει, της φωνάζει αισθησιακά και αγωνιστικά: «Συντρόφισσα γδύσου να δούμε την γραμμή σου!»

Ο σταλινογαμπρός φυσικά έχει μεγάλο πρόβλημα με το κλασσικό είδος του κλαρινογαμπρού. Ο σταλινογαμπρός θεωρεί τον κλαρινογαμπρό τέρμα οπορτουνιστή που προσπαθεί να ρίξει γκόμενες με αγαθά του καπιταλισμού και έτσι τον καταγγέλλει συνέχεια.

Εμπρός λαέ μη σκύβεις το.. όχι εσύ μωρό μου !!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία