Η Ελλάδα άκα Ελλαδιστάν ως μια χώρα γραψαρχίδηδων, που κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τίποτα, αλλά όλοι ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλο και κυρίως στους πιο αδύναμους. Μια χώρα μπάχαλο, όπου δεν δουλεύουν οι θεσμοί.

  1. Οι αρχαίοι Έλληνες φτιάξανε τον άριστο, οι φεουδάρχες τον ιππότη, οι αστοί τον τζέντλμαν, οι μεταδικτατορικοί ρωμιοί έφτιαξαν τον γαμάω. Στα παπάρια του. Κατάντησε την πιο ωραία και ιστορική χώρα ένα γραψαρχιδιστάν. (Μανώλης Ρασούλης έφα).

  2. Αν ειναι δυνατον!!!...τι γραψαρχιδισταν ειναι τουτο,λιγη οργανωση στο χωρο του αγαλματος...παιδια σκυλια ποδηλατα,απαραδεκτος ο τοπικος αρχων,σχεδον πεταξε τον κοτινο στο Γαλλο.....οργανωθειτε λιγο μωρε!!!!!!!!!!!! (Εδώ).

  3. Το όραμά του ήταν και είναι να καπελώσει τα πάντα και να παρουσιαστεί ως ο εθνικός μεγιστάνας (ρε τον Σαμουήλ!) πασών των πολιτιστικών μας περιουσιών. Στο Γραψαρχιδιστάν που ζούμε, μετά από κομπίνες και άλλα τινά, το πέτυχε. [...]
    Ελλαδιστάν ώρα μηδέν. Καθώς βουλιάζουν όλα στο βούρκο, αντί να κάνομε μια ύστατη προσπάθεια ανόρθωσης βουλιάξαμε στην κινούμενη άμμο. Η πλήρης καταστροφή. Θα το καταλάβει ο καθείς σύντομα. Όταν η πρωτεύουσα του Γραψαρχιδιστάν είναι έξι εκατομμύρια και η υπόλοιπη χώρα είναι πέντε ,μόνον η παράνοια μπορεί να κατασκευάσει ισόβιους συσχετισμούς. (Εδώ).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε