Από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης, κουτσομπολιού, ψυχικής ενατένισης και βάλε, τα γκομενικά κάποιου προσώπου είναι όλα όσα (ζητήματα, προβλήματα, γεγονότα και λοιπά) αφορούν τις ερωτικές του σχέσεις.

Χρησιμοποιείται πάντα σε πληθυντικό.

  1. Η φίλη μου, Γιώτα, λέει πως `κωλώνω' να ανεβάσω αυτή τη φωτό που έχω μούτρα και γκρινιάζω στο αυτί της για τα γκομενικά (εδώ)

  2. Απο τότε που άρχισα τη σχολή,γνωρίστηκα με εναν συμμαθητή μου και γίναμε κάτι σαν ''κολλητοί''...Σε σημείο να λέμε τα γκομενικά μας κλπ... (εδώ)

  3. Όταν βάζουμε τέτοιο τίτλο σημαίνει πως έχουμε ένα πρόβλημα υγείας ή κάτι σοβαρό, δεν το βάζουμε για να αναλύσουμε τα γκομενικά μας. ΖΩΟΝ. (απάντηση σε νήμα με αρχικό τίτλο «ΒΟΗΘΕΙΑ επειγον!!!!!»)

  4. Μα καλα τι με νοιαζει εμενα για την καθε ηλιθια που της λειπει ο ενας και ο αλλος και φοβαται να του το πει;; Ε πες το κυρα μου και ασε μας στην ησυχια μου. Και τι με νοιαζει ο καθε κλαψας που δε μπορει να βρει γκομενα; Αν ψαχνεις δε βρισκεις. Σκασε λοιπον. Ειστε πολυ σπασιμο. Καντε κατι δημιουργικο, ασχοληθειτε και με ΚΑΤΙ αλλο περαν του ΕΑΥΤΟΥΛΗ σας και των γκομενικων σας. ΕΛΕΟΣ. ΣΙΧΑΜΑΤΑ! ΑΙΝΤΕΕΕ ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (εδώ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε