Ναι μεν άλλο Μπραχάμι κι άλλο Μαϊάμι, ωστόσο από την άλλη η σύνδεση ανάμεσα στο Μπραχάμι και τις Μπαχάμες είναι τόσο στενή ώστε να δημιουργείται μια μοναδική λέξη για να σημάνει την σύγχυση μεταξύ τους, οι Μπραχάμες.

Η λέξη εκφέρεται (κατά τον γνώστη του Μπραχαμίου Γκατσάνδρα) για να εντοπίσει τις υπαρκτές ομοιότητες ανάμεσα στις εξωτικές Μπαχάμες και τα ξωτικά μπραχάμια, δηλαδή καγκουροειδείς καταστάσεις με αξιώσεις μεγαλείου και χλίδας αντίστοιχης των χλιδαίων διακοπών στις Μπαχάμες. Συναφώς σε περιπτώσεις όπου λόγω αψιλίας κάποιος δεν έχει λεφτά για διακοπές στις Μπαχάμες ή σε οποιοδήποτε νησί for that matter και εντέλει την βγάζει στο Μπραχάμι και τις πέριξ παραλίες του Σαρωνικού. Η έκφραση έχει διαδοθεί και από το ομώνυμο άζμα των Apurimac.

  1. ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΔΑΦΝΗ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ (Φωνακλάς στόκος εδώ).

2. πως θα ρθουν οι φοιτητες;εμεις εδω στις εξωτικες μπραχαμες βεβαια δεν εχουμε προβλημα αλλα φαντασου καποιον που μενει Γερακα ας πουμε!

3. φετος διακοπες στις ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ δεν υπαρχει μια μαγκες δυστηχως

(από Khan, 10/03/14)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία