Κάνω ή γράφω ιμάτζιν: δεν αναφερόμεθα στον ομώνυμο λεννονισμό, αλλά σε βιπεροειδές genre πρώιμης εφηβικής μπλογοτεχνίας των πιπιναριών νέας κοπής.

Η φόρμουλα είναι απλή: η πρωταγωνίστρια (συνήθως η συγγραφέας) συναντά αναπάντεχα το αντικείμενο τση κάβλας της, συνήθως κάποιο teen idol όπως τον Niall Horan των One Direction, τον Τζάστιν Μπίμπερ, ή κάποιο αμούστακο στράκι τ. Elyar Fox. Ο εν λόγω τζουτζούκος θα πάθει μουνόπλακα με δαύτην, θα την περιλούσει με λέλουδα, φιλιά και λάκτες και, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, θα μετακομίσει στο πατρικό της στα Βριλίσσια απαρνούμενος την Selena Gomez, τα ωραία του ναρκωτικά, και την χλιδάτη του καριέρα.

Ανάλογα με τα το πόσο λιμπιντιάρα είναι η συγγραφέας, θα επακολουθήσει δρόμικο και αχαλίνωτο σεχ.

Εκ του αγγλικάνικου imagines.

1.
- Έλααα!Άστους και πάμε να αρχίσω τα ιμάτζιν σου στο τσατ με τον...ξέρεις ποιον;)♥‎ νανίνα.∞✞

2.
- Όπως βλέπεται γράφω ένα ιμάτζιν,ελπίζω να σας αρέση και θα προσπαθώ να ανανεώνω όσο πιο πολλές φορές μπορώ!

3.
- Αν δεν ήσασταν από Ελλάδα από ποια χώρα θα σας άρεσε να ήσασταν ;; (εκτός Αμερική) Ρωτάω για κάτι που θέλω για το καινούργιο ιμάτζιν όποτε πλιζ απαντήστε μου

4.
- Γεια σας γλυκιές μου και πάλι! Ξέρω πως η αρχή του ιμάτζιν μου είναι άσχηqμη, λυπητερή, αλλά γράφω ακριβώς τι αισθάνομαι και ακριβώς τι πέρασα, με κάνει να νιώθω καλύτερα. Ελπίζω να σας αρέσει :)

5.
#Greek Beliebers DIRTY ΙΜΑΤΖΙΝ:(αν δεν σας αρέσουν τα dirty καλύτερα μην το διαβάσετε..)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία