Οπως η χειρομαντεία, έτσι και η σύγχρονη πεομαντεία-πεολογία, που έχει βασιστεί στις άοκνες προσπάθειες ειδικευμένων ερευνητριών, έχει να επιδείξει θαύματα στις προβλέψεις της. Τα αποτελέσματα των ερευνών τους έχουν ανακοινωθεί σε ειδικά συνέδρια. Λέγεται ότι μια εμπεριστατωμένη μελέτη της πεογραμμής (γραμμή ψωλής, αντίστοιχη με τη γραμμή της ζωής στο χέρι) και των διαφόρων νεύρων και νευριδίων που απολήγουν εκεί, του βάλανου και της πόσθης, μπορεί να δείξει με ακρίβεια τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου (τον τύπο των γυναικών που προτιμά, τις στάσεις που γουστάρει, κλπ). Έμπειρες του είδους μετά από λεπτομερή εξέταση κάποιου μπορούν να του φτιάξουν λεπτομερές χρονοδιάγραμμα των σεξουαλικών περιπτύξεών του, καθώς και τα κρίσιμα milestones που μπορούν να οδηγήσουν σε σχέση, γάμο, πιάσιμο στα πράσα από κερατά σύζυγο, κλπ.
Λέγεται πως έχει προχωρήσει σε τέτοιο σημείο η σύγχρονη πεομαντεία ώστε να μπορεί να οδηγηθεί σε ασφαλείς προβλέψεις ακόμα και αν ο εξεταζόμενος είναι βρέφος.
Όμως, όπως στις διάφορες επιστημονικές έρευνες, για να προχωρήσει κάτι δε χρειάζεται απλά φιλότιμο. Χρειάζεται ο πολιτισμένος κόσμος να αγκαλιάσει με ευαισθησία τόσο την πεομαντεία όσο και την πεολογία. Χρειάζονται φράγκα. Έτσι πρέπει τα κράτη και οι διεθνείς οργανισμοί να δώσουν επιδοτήσεις, να ιδρυθούν ειδικευμένα ινστιτούτα, να πλαισιωθούν αυτά από τις απαραίτητες εργαστηριακές διατάξεις, ειδικά όργανα, π.χ: πεογράφος( ειδικός παλμογράφος που βυσματώνεται στο πέος), να ιδρυθούν επίσημα πανεπιστημιακά τμήματα πεολογίας κλπ, όπου θα διδάσκουν ειδικευμένες πεολόγοι ερευνήτριες που θα έχουν πρωτύτερα πιστοποιηθεί με ISO.

Σε μαιευτήριο, μια έμπειρη πεογνώστρια κοιτώντας το πέος ενός βρέφους, δίνει τα συγχαρίκια στους γονείς του για το λαμπρό σεξουαλικό μέλλον του παιδιού τους.
- Τι να σας πω, ασχολούμαι με την πεομαντεία ... χρόνια και ζαμάνια. Εξεπλάγην με αυτό που είδα. Ο γιος σας είναι η απάντηση στον Δον Ζουάν και στον Καζανόβα. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Συγχαρητήρια.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία