Τα φαινόμενα απατούν. Το περιτύλιγμα, το σασί δεν δείχνει το ερωτικό καθαρόαιμο άτι και την τεράστιας ορμής ερωτική τίγρη, που κρύβει μέσα του. Η βιτρίνα δηλαδή λειτουργεί δυσφημιστικά, ωστόσο η έκπληξη έρχεται μετά. Ο τύπος είναι τίγκα στις κλινικές αρετές. Σπάει κάθε λιμπιντόμετρο. Λάβα το σπέρμα του.
Ωστόσο η ατάκα αυτή μπορεί να λεχθεί και με ειρωνικό τρόπο. Υποδηλώνεται τότε πως κάποιος που είναι ατάλαντος και γραφικός σε έναν τομέα θα μπορούσε να είναι δυναμίτης στον ερωτικό τομέα. Αυτή η μορφή της χρήσης της συγκεκριμένης ατάκας έχει ειπωθεί και ως κοροϊδευτικό πολιτικό σύνθημα από παρέα πλακατζήδων για κάποιον γνωστό πολιτικό, πριν αρκετά χρόνια, κάτω από την εξέδρα όπου μιλούσε. Μισή ώρα πριν την επίσημη έναρξη του λόγου του, το κοινό του ήταν ελάχιστο, τα αυτοκίνητα διέρχονταν κανονικά κάτω από το μπαλκόνι του ομιλούντος, ωστόσο για λόγους μπούγιου οι δικοί του άφησαν τους πλακατζήδες να περιφέρονται ανάμεσά τους. Σε λίγο ξέσπασε το γέλιο της αρκούδας.

- Καλά τι κάνει η Μαρία, 2 μέτρα καλλίγραμμη κοπελάρα με αρκετό μαϊντανό στις τράπεζες και με τόσα ακίνητα, με αυτόν τον κακομούτσουνο, κοντό, χλέμπουρα, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα;
- Απ' ό,τι ψιθυρίζεται ο τύπος είναι μικρός στο μάτι, μεγάλος στο κρεββάτι.

Στο κρεββάτι μέγκαφλιξ. Στο μάτι μέγκαφαξ. (από Galadriel, 25/02/09)Ο πολιτικός του ορισμού (από GATZMAN, 29/04/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία