Παιδί του σωλήνα είναι και το παιδί που περνάει όλη του την μέρα μπροστά από τον σωλήνα ή εσυσωλήνα, αγγλιστί youtube, όπως σωστά παρατήρησε ο GATZMAN. Αν το παιδί έχει περάσει και εβλογιά, τότε ανεβάζει τα σωληνώματα στο προσωπικό του βλόγιον, ενώ στην ιδανική περίπτωση είναι σλανγκιστής και μας τα κουβαλάει από δώθε. Άμα δε θέλει να δει και κάνα ζωντανό σωλήνωμα, το παιδί του σωλήνα θα μεταμείψει το εσυσωλήνα με το εσυπουτάνα, για να επιβεβαιωθεί το ρητό «το πολύ το σωλήνα σωλήνα κάνει το παιδί μαλάκα».

- Μη τους σωλήνες Νικολάκη! Θα τους κατσιάσεις!
- Ωχ! Η μάνα μου!
(Update του Χάρρυ Κλυνν).

"Το παιδί του σωλήνα", Τζίμης Πανούσης (από Hank, 21/01/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

  1. Η στρηπτιζέζ. Λόγω του σωλήνα, γύρω από τον οποίο εκτελεί το χορευτικό της. (Και ο οποίος, λένε οι κακές γλώσσες, χρησιμεύει περισσότερο για να ισορροπεί το παιδί του σωλήνα, που δεν έχει μάθει ακόμη να ποδηγετεί τα ψηλοτάκουνα, και να μην φάει καμιά σούπα).

Ίσως κι επειδή πολλές στρηπτιζέζ προκαλούν εξίσου, όσο και τα παιδιά του σωλήνα, θαυμασμό για τα θαύματα που κάνει η Βιοτεχνολογία. Οι πρώτες με σιλικόνες, εξτένσιον, πλαστικές κ.τ.λ.

Needless to say ότι ο σωλήνας λειτουργεί και ως το φαλλικό σύμβολο, που χειραγωγείται-δαμάζεται-καταπραύνεται απ' το παιδί του σωλήνα, το οποίο έτσι έτσι επαγγέλεται επικείμενο σωλήνωμα, ή έστω φραπεδιά.

2.

Χθες τη νύχτα είχα τρία παιδιά του σωλήνα σε τέσσερεις εξωαιδοιακές εκσπερματίσεις.

-Ποιο είναι το πρώτο παιδί του σωλήνα;
-Η Τζέσικα!

(από Hank, 21/07/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία