Η στάνταρ απάντηση όταν αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι είναι και καλά ή και καλούα.

  1. (Από βλόγιον ατονιστή και μετριοπαθούς ανορθογραφιστή):

Ποιηση και κουλτουρα (μη χεσω)! Εγινε μοδα και αυτο στους κυκλους της κοινωνικης αποξενωσης και των υγρων διεστραμενων ονειρωξεων του καθε φτωχου μυαλου...χα,χα...Μαθαμε τωρα...ποιηση,κουλτουρα και εσωτερικες αναζητησεις βασησμενες σε στερησεις και χτισμενες πανω σε μια ματαια ελπιδα να κερδισουμε τις εντυπωσεις του αντιθετου φυλλου! [sic]

  1. (Από άλλο βλόγιον):
    Εθνικές στρατηγικές. Μή χέσω! Ο δημοσιογράφος στην ένταση και την αγωνία του ρεπορτάζ, της τηλεθέασης και της πρωϊμης τηλεοπτικής σεζόν έβαλε τον τίτλο “Η Ελλάδα δέχεται επίθεση”. Μετά από λίγο και αφού “έγραψε καλά στο γυαλί” (και στα ένστικτα μας), κότσαρε και την σημαία. Αυτό ήταν! Σαν σανίδα σωτηρίας φάνηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και υιοθέτησαν την ιδέα και έπειτα σαν στρατηγική με το τρομερό “Ασύμμετρες απειλές”.

  2. (Άλλο βλόγιον ατονιστή):
    O φιλόζωος Τζών (μη χέσω)
    Γραφει ο τζωνι, και ματωνει! (Ο πιο μαλακας απο ολους)...μεχρι στιγμης. Ακουστε ρε βλαμμενα «οικολογοι» «..φιλοζωοι» και το λουρι της μαννας σας..Δεν λεγεται φιλοζωος καποιος πουστης που εχει ενα σκυλο μες στο σπιτι του..και βρωμαει σκυλιλας..Δεν ειναι ντε και καλα φιλοζωος ο πουστης ..«Ο σχεδιαστης» με το ..«μπουμπουκο του»!!Η,η αλλη ψοφια με το γατακι της που το εχει μες στο σπιτι της και βρωμαει γατιλας.Δεν ειναι ζωα ΜΟΝΟΝ τα σκυλια και τα γατια..
    Ζωα ειναι και το αρνακι και το μοσχαρακι και το γουρουνακι κλπ κλπ,που σφαζονται για να ταιζουν αυτοι οι πουστηδες/πουτανες τα σκυλια τους και τα γατια τους και μαλιστα να το παιζουν ..«φιλοζωοι» ..
    Οτιδηποτε αλλο εκτος απο φιλοζωοι ειναι αυτοι οι τυποι../
    Γιατι τα σκυλια και τα γατια ,ισως τα αγαπουν κιολας,αλλα ΚΥΡΙΩΣ τα θελουν για ..«προβολη» ..
    Εισαι ΙΝ (μην χεσω!) αμα εχεις ενα σκυλι στο σπιτι σου!!
    Ημαρτον!!

βλ. και μην ξεράσω

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία