Αυτός που έχει σημαδευτεί από τα χαρακτηριστικά σημάδια της αρρώστιας της εβλογιάς. Εβλογιά είναι η αρρώστια αυτού που κολλάει το δικό του βλόγιον, δηλαδή των μπλόγκερς, και στο αναφερθέν περιεκτικότατο λήμμα μπορείτε να βρείτε τα συνήθη συμπτώματά της. Λ.χ. να κοιτάς κάθε δώδεκα λεπτά το μπλογκ σου αν απάντησε κάποιος, να διαβάζεις ξανά και ξανά τα κείμενά σου, να βάζεις και την μάνα σου να τα διαβάζει κ.ο.κ.

Είναι μια επιδημική και κολλητική αρρώστια. Και είναι πολύ σημαντικό να την έχεις περάσει μικρός, όταν υπήρχαν λίγα μπλογκς. Γιατί αν την περάσεις σε μεγάλη ηλικία, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστα. Γενικά, οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα της αρρώστιας της εβλογιάς είναι ακριβώς τα ίδια με του αυνανισμού, δηλαδή γενικευμένη νωθρότητα που φτάνει ως την κύφωση και την τύφλωση. Αλλά μην απελπίζεστε. Μπορείτε πάντα να ανταλλάξετε τον εθισμό στο μπλογκ σας με τον εθισμό στο slang.gr, που είναι μεν «σκληρά ναρκωτικά» σε ό,τι αφορά στον εθισμό, αλλά τουλάχιστον είναι επιμορφωτικό!

Άσε είδα χτες το Νίκο! Βλογιοκομμένος τελείως. Είχε καθήσει επτά μέρες λέει μες στο σπίτι κάνοντας μπλογκότσαρκα! Σου λέω, το παιδί είχε ρέψει!

Φωτο-Πάσα: Jeanoir  (από Khan, 06/08/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε