Το στοματικό σεξ, η πίπα. Λαδή ο πέοντας παρομοιάζεται με το καλαμάκι διά του οποίου αντλείται στοματικώς το σπέρμα, οπότε η έμφαση εν προκειμένω είναι λιγότερο στην πεολειχία και περισσότερο στην σπερμάντληση και σε ιδανικές συνθήκες στην κατάποση.

Ο όρος ανήκει στο μπουρδελοϊδίωμα και αποτελεί οιονεί κωδική ονομασία για την συγκεκριμένη υπηρεσία. Και στα μεν φραπενεία, όπου οι προσφερόμενες σεχουαλικές υπερεσίες έχουν ως μονάδα μέτρησης το φραπέ λέγεται φραπέ με καλαμάκι. Ωστόσο, ο όρος καλαμάκι έχει την δική του αυτόνομη σλανγκική ζωή, καθώς χρησιμοποιείται για πάσης φύσεως πουτανάδικα και κορασίδες που προσφέρουν την υπηρεσία, κυρίως δε για μασατζίδικα.

Για τον γερμανό μεταφραστή πάντως να είπω ότι βρίσκονται διαδιχτυακά ευρήματα μόνο σε μπουρδελοσάη, οπότε η χρήση της είναι αμφίβολη εκτός μπουρδελοϊδιώματος ενώ και εντός του φαίνεται νεόκοπη και μη αρκούδως εμπεδωμένη και χωνεμένη.

Το ιδανικό βεβαίως είναι το καλαμάκι στο Καλαμάκι, όπως η κωλογλειφάδα στην κωλο-Γλυφάδα.

  1. Τι εννοεις δν εχει καλαμακι;; [...] Καλαμακι υποθετω εννοεις πιπα. πιπα ειχε με προφυλακτικο ομως. και εκανε και ψιλο deep throat. (Εδώ).

  2. - Το καλαμάκι με σκουφο η χωρίς συναγωνιστή;
    - σε παρακαλω πολυ >:( εχεις δει εσυ(ΝΑΙ ΕΣΥ!!!!) πουθενα να πινουν καφε(φραπε-φρεντο εσπρεσσο,φρεντο καπουτσινο,φρεντιντο,φλοκατσινο,φλοραπινο) και να εχουν ναυλον πανω στην ουρηθρα του καλαμακιου;Σε παρακαλω που θα μας μιλησεις για σκουφους και γαντια καλοκαιριατικα ;D (Εδώ).

  3. φίλε χωρις να είμαι σίγουρος καθότι πιατσομπουρδελιαρης αν έχω καταλαβει σωστά φραπες=μαλακία, καλαμάκι= πιπα, μπριζόλα οτα ημουν φοιτητής λεγαμε το χόρτο αλλα εδώ λογικά ειναι το γαμήσι. (Εδώ).

Υπάρχει και το ιντερνετικό καλαμάκι. Σε διάφορα μεγέθη. (από MXΣ, 13/05/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Τσιγάρο πολύ ελαφρύ, με σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε πίσσα και νικοτίνη. Απ' αυτά που ρουφάς, ρουφάς και δε βγαίνει χριστός. Σε φάση δλδ να νομίζεις ότι δεν καπνίζεις καν, ότι απλά μπαινοβγάζεις ένα καλαμάκι στο στόμα. Την έκφραση συνηθίζουν θεριακλήδες όταν θέλουν να ειρωνευτούν κάποιον που κάνει ultra light (και φυσικά ούλτρα φλώρικα) τσιγάρα.

Το καλαμάκι (ορίτζιναλ) το συνιστούν γιατροί και άλλοι πρωκτικάντζες του υγιεινισμού ως μέθοδο σταδιακής «απεξάρτησης» απ' το κάπνισμα.

- Πάω περίπτερο για τσιγάρα.
- Α, ωραία, πάρε μου κι εμένα σε παρακαλώ ένα Silk Cut One, το άσπρο το πακέτο.
- Ποιο μωρή αδερφή, μη μου πεις ότι κάνεις εκείνο το 0,0000 κάτι... Ρε αυτά είναι καλαμάκια, ξεκόλλα, πεταμένα λεφτά. Πάρε δω ένα κανονικό τσιγάρο να πιεις να γουστάρεις.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Αυτό που οι κάτοικοι της Νότιας Ελλάδας εννοούν το σουβλάκι σε ξυλάκι (μιας και τα ξυλάκια ονομάζονται ΚΑΙ καλαμάκια). Οι δε κάτοικοι της Βορείου Ελλάδας και κυρίως της Θεσσαλονίκης επιμένουν κατηγορηματικά οτι καλαμάκι λέγεται μόνο αυτό του frappe, γι' αυτό προτείνεται η αποφυγή της χρήσης αυτής της λέξης όταν βρίσκεστε σε σουβλατζίδικο στην Βόρεια Ελλάδα ή αν ο ιδιοκτήτης του κατάγεται απο εκεί.

-Ναι... θα μου βάλετε σας παρακαλώ 4 καλαμάκια με πατάτες παρακαλώ; ....όχι, οχι του frappe, σουβλάκια εννοω....
...Ναι.. σουβλάκια αλλά χωρίς την πίττα...... ουφ.. ναι σκέτα ξυλακια. Οχι, να έχουν και κρέας επάνω τα ξυλάκια..... Καλά άστο, βάλε μια μερίδα γύρο καλύτερα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία