Ευφάνταστη ανάπτυξη του αρκτικόλεξου ΔΝΤ, δηλαδή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Επειδή το Δέλτα Νι Ταυ είναι αρκετά κουραστικό, πολλοί δημοσιοκάφροι το λένε Δουνουτού . Ε, μετά δεν θέλει και πολύ, αφού το ΔουΝουΤου είναι ένα κωλογαμήσι που το αποζητήσαμε, το ήθελε ο κώλος μας, και θα το φχαριστηθούμε κιόλας. Γράφεται ΔοΝηΤής, και δίνει λαβή για μπανεύκολα λολοπαίγνια σε σχέση με την Τζουλιάδα.

 1. Τελικά, μάλλον θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στον δονητή.

 2. Συλλεκτικό: ΔοΝηΤής το Απαγορευμένο. Καυτό Οικονομικό Βίντεο. Πρωταγωνιστούν: Ελλάδα η κυρία που αμάρτησε για τα χρέη της. Ντομινίκ Στρος Καν ο «επιβήτορας».
  (Δες).

 3. Αν λάβεις υπόψη σου πως το ταμείον είναι μείων το ΔΝΤ μάλλον ο έλληνας οικογενειάρχης θα το μεταφράσει ως δονητή, παρά ως διεθνές νομισματικό ταμείο. Βέβαια για να είμαστε και λίγο πιο σωστοί (καθότι ευρωπαίοι) μάλλον πρόκειται για διεθνούς τύπου δονητή.
  Αυτός λοιπόν ο ΔΝΤ είναι καινούργιου τύπου δεν λειτουργεί με μπαταρίες. Φορτίζεται απο την οικονομική κρίση. Οπότε καταλαβαίνετε πως είναι φορτισμένος 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό θα πει ΔΝΤ έτοιμος για όλα!
  (Δες).

 4. ΔοΝηΤής μεγάλου μεγέθους (XXL).
  (Δες).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία