Είναι η χοντρούλα ελληνίδα, που παχαίνει πάντα επειδή έχει θυροειδή. Για να ανταποκριθεί στο ερωτικό σου κάλεσμα, πρέπει να την κερνάς αιωνίως, να έχεις μουράτο αμάξι και τεράστιο εργαλείο. Γεννημένη θύμα, αλλά το παίζει θύτης. Υποχωρεί τόσο στα γκομενικά της, σε σημείο που μένει μόνη της, επειδή όλοι την παρατάνε στο τέλος. Θα σου ζητήσει να την γυρίσεις σπίτι, επειδή και καλά φοβάται να γυρίσει μόνη της. Ελαφρώς κλαψιάρα και ενίοτε νευρικιά, όταν δεν γίνεται το δικό της. Παίζει να παρεξηγηθεί με κολλητή της για κάποιον που γουστάρουν και οι 2 σε ένα κλαμπ. Είναι κουτσομπόλα όσο δεν πάει και αρέσκεται στο να κατακρίνει τα κρεβάτια των άλλων. Θα πραγματοποιήσει κάθε σου φετίχ, απλά και μόνο για να μη σε χάσει. Η επαγγελματική της άνοδος, της είναι παγερά αδιάφορη. Θα πάει σε κανα ΙΕΚ, να περνάει η ώρα, αλλά μέχρι εκεί. Στην ουσία θέλει να γίνει μάνα και νοικοκυρά και ο άντρας να της τα φέρνει όλα σπίτι, όπως ο πατέρας της.

  1. Μου την έπεσε μια ελλεηνίδα χτες φίλε άστα... μετά το σεξ ένιωσα 20 χρόνια παντρεμένος.

  2. Η κολλητή μου ήταν ελλεηνίδα. Ανετίλα τάχα, αλλά στην ουσία πιο παραδοσιακή κι από Λωξάντρα.

  3. Άσε τις ελλεηνίδες και πήγαινε με καμιά τουρίστρια.

Λωξάντρα (από Khan, 27/06/13)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Επειδή το θέμα μ' απασχολεί, ρώτησα έναν γιατρό κι έναν ψυχολόγο να μου δώσει ο καθένας από έναν ορισμό της «Ελλεεινίδας».

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι η γυναίκα με υπερβολικά επίπεδα τεστοστερόνης.

Ο ψυχολόγος συμπλήρωσε ότι είναι η γυναίκα με υπερβολικά επίπεδα τεστοστερόνης, που κάνει υπεραναπλήρωση αυτού του γεγονότος με το να δείχνει μια δόση παραπάνω θηλυκή από όσο θα έπρεπε.

Με λίγα λόγια, κάθε άντρας θέλει έναν ορισμένο βαθμό θηλυκότητας απ' την γυναίκα του. Έστω ο βαθμός αυτός «θ». Η Ελλεεινίδα θα είναι πάντα θ + ν . Λίγο παραπάνω. Ως ένα πρόχειρο παράδειγμα θα αναφέρω την ονομασία όλων των αντικειμένων με τα υποκοριστικά τους.

Εννοείται ότι εξαιρούνται οι παρούσες, ήτοι οι γυναικείες παρουσίες- κόσμημα για το site μας. Κι επιπλέον, νομίζω ότι πρέπει να οριστεί και ο Έλλεεινας, (προσοχή: όχι απλώς ο Ελληνάρας), που ως πατέρας, γκόμενος και γιος έχει κάνει τις Ελληνίδες Ελλεεινίδες!

Αν έχετε δει το «Ψυχραιμία. Όλα παίζουν» του Περάκη, η Θεωνά είναι η κλασική Ελλεεινίδα. Η Αλεξανδράτου η υπερβολική Ελλεεινίδα. H Καβαλιεράτου είναι η αντιδραστική Ελλεεινίδα κι η Γιακουμή, κατά την υποκειμενική μου άποψη, ο καλύτερος δυνατός τύπος Ελλεεινίδας (με την ευρύτατη δυνατή χρήση του όρου). Επαναλαμβάνω ότι η κλασική Ελλεεινίδα είναι η Θεωνά.

(Αναφέρω επίτηδες παραδείγματα σέξι γυναικών, που τιμάνε τον όρο «Ελλεεινίδα», δηλαδή οι παραπάνω είναι οι ιδεατές Ελλεεινίδες. Στην πραγματική ζωή, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη).

Τζένη Θεωνά (από Hank, 30/12/08)(από jesus, 22/11/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Χαρακτηρισμός Ελληνίδας οι οποία είναι ελεεινή όσον αφορά τη συμπεριφορά, το ντύσιμο, το στυλ γενικότερα.

- Η Κατερίνα χθες φορούσε ένα φόρεμα ελεεινό.
- Ναι; Αφού είναι Ελλεεινίδα, τι άλλο θα μπορούσε να βάλει;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Το σωστό είναι Ελεεινίδα, απο το ελεεινή και Ελληνίδα. Το ζουμί, προφανές: μια ελληνίδα για φτύσιμο, απαράδεκτη.

- Αυτήν αποκαλείς κυρία; Δεν ξέρεις τι σου γίνεται, πρόκειται για ελεεινίδα κατωτάτου.

(από BuBis, 26/08/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία