Το Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, που χρησιμοποιεί η ομάδα του Ολυμπιακού λέγεται τηγάνι επειδή είναι γεμάτο γαύρους. Βλ. και λυόμενο.

1. Όλοι έχουμε υποχρέωση να βρεθούμε στο Καραϊσκάκη την Κυριακή στο ετήσιο μνημόσυνο ... γύρω-γύρω το Φαληρικό στάδιο περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες και να ξεχυθούν μέσα. ... Κάνοντας το τηγάνι με τους γαύρους να πάρει φωτιά.

  1. Αξέχαστες στιγμές στο «τηγάνι»! ... ούρλιαζαν εκστασιασμένοι περισσότεροι από 2.500 οπαδοί μέσα στο τότε Στάδιο Καραϊσκάκη την 1η Μαρτίου 1995. (Από το Φέισμπουκ).

3. Πιο πολυ το γραφω για να ερευνησετε κατι που εχω ακουσει για το Σταδιο Τηγανι.

(από Khan, 04/04/14)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

Κακής ποιότητας ρακέτα του πινγκ-πονγκ. Συνήθως πρόκειται για έτοιμη, φθηνή ρακέτα σαν αυτές που βρίσκει κανείς στα Jumbo με 3 ευρώ το ζευγάρι. Δεν μπορεί να δώσει ούτε ταχύτητα ούτε φάλτσα στο μπαλάκι, και επιπλέον δεν μπορεί ούτε μπλοκ της προκοπής στις μπαλιές του αντιπάλου να κάνει.

Οι καλές ρακέτες είναι οι φτιαχτές, δηλαδή προμηθεύεσαι χώρια το ξύλο (bat) και χώρια τα λάστιχα (rubber, με τον απαραίτητο σπόγγο πάχους τουλάστιχον 1.9mm) που διαβαθμίζονται με κριτήρια τα spin, control και speed, τα οποία κατόπιν επικολλάς επί του ξύλου με ειδική μαστουροκόλλα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα μέρη της ρακέτας να είναι επώνυμα, από τις μεγάλες φίρμες Stiga, Βutterfly, Liebherr, Tiebhar, Donic, Joola κ.λπ. αλλιώς απλά πετάς τα λεφτά σου.

Ασίστ: προφεσσόρισα Αννίτα

Δεν πας πουθενά με φτό δω το τηγάνι, μόνο για ομελέτες κάνει.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Το Σ.Ε.Φ. στο Φάληρο. Και λόγω σχήματος, αλλά κυρίως γιατί αποτελεί την έδρα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.

- Άντε να κερδίσεις με 5.000 γάβρους μέσα στο Τηγάνι...

...άλλος για το τηγάνι; (από Marco De Sade, 13/03/09)Πω-πω τσίκνα... (από Marco De Sade, 13/03/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία