1. Η πρέζα. Για να βρει τα λεφτά για τη δόση του ο χρήστης αναγκάζεται να σκαρώσει συνηθισμένες ή και απίθανες ιστορίες τις οποίες προσπαθεί να τις πλασάρει σε γνωστούς και αγνώστους.

Πέθανε ο πατέρας μου... έχω την κακομοίρα την μάνα μου στο νοσοκομείο για εγχείρηση... ξέμεινα από βενζίνα... με λήστεψαν δυο πρεζόνια εδώ πιο κάτω... είμαι φίλος / υπάλληλος του γιου σας...

  1. Κάθε ιστορία την οποία αυτός που στην διηγείται την χρησιμοποιεί για να σου αποσπάσει λεφτά ή άλλο όφελος.
  1. Η παραμύθα έχει βασανίσει κόσμο.

  2. Άσε την παραμύθα ρε φίλε !

Εγώ την πρέζα την έχω -χίκ- γραμμένη... (από Marco De Sade, 19/03/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Μία όμορφη ιστορία που προσπαθούν να μας πλασάρουν διαφόρων ειδών λαμόγια όπως πολιτικοί, οικονομικοί παράγοντες, προϊστάμενοι κτλ που αργά η γρήγορα αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ψεύτικη...

Ουσιαστικά πρόκειται για παραμύθι αλλά σε hardcore εκδοχή... Ευτύχως στην όμορφη χώρα μας άπο παραμύθες, παράπονο δεν έχουμε... Να και κάποια ενδεικτικά παραδείγματα της ατέλειωτης λίστας:

- Siemens
- Βατοπέδι
- Ομόλογα
- Υποκλοπές
- Ζαχόπουλος
- Απαγωγές Μεταναστών
- Δολοφονία Γρηγορόπουλου

Σημειώνω ότι δυστυχώς, τα παραπάνω συμβάντα ως αυτοτελή γεγονότα, κάθε άλλο παρά παραμύθες είναι... Οι «αλήθειες» που προσπαθούν να μας πλασάρουν γύρω από αυτά και πολλά άλλα ζητήματα όμως, αποτέλουν παραμύθια που εμείς στην πλειονότητα μας, ως κακομάθημενα παιδάκια δεν γουστάρουμε πλέον...

Είναι δεδομένο ότι η χρήση της λέξης δεν περιορίζεται μόνο σε τόσο βαθειά ζητήματα, αλλά και σε άλλα πιο καθημερινά (παρ. 2).

Μόνο που, θα ήθελα αντί για προπαγάνδα του ηλιθίου, να πουν στον κόσμο τα μύρια των αμυντικών δαπανών που ξοδεύονται κατά καιρούς, τις σχέσεις στελεχών κυβερνήσεων, με αυτά των διαφόρων πολεμικών βιομηχανιών, συμφέροντα που κρύβει ο έλεγχος χωρών μετά από επιβολές, και επιτέλους τη σχέση εξουσίας- χρήματος, για να σταματήσει η παραμύθα κάποτε του… δήθεν αφοπλισμού, της δήθεν παγκόσμιας ειρήνης, του δήθεν καλού για τον πολίτη. (http://www.ftou.gr/articles)

Λοιπόν για να τελειώνει σήμερα η παραμύθα:
Έκανες copy paste το post μου άρα κατά συνέπεια ασχολήθηκες με τα μούτρα τα δικά μου.
Απ' τους τρόπους σου όμως είναι κι από μέρους μου η τελευταία φορά που ασχολούμαι με την αφεντιά σου. (http://www.soccerforum.gr)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Κοινώς, η ηρωίνη στην αργκό.

- Παραμύθα υπάρχει ψηλέ;
- Ναι δικέ μου, 20 χιλιάρικα η γραμμή.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία