Η φορτική και κουραστική γκρίνια στο κρεβάτι μεταξύ συζύγων / συντρόφων, το Γκραν Γκρινιόλ. Αν και το κρεβάτι θα έπρεπε να είναι ο χώρος του έρωτα, της χαλάρωσης και της ξεκούρασης, δυστυχώς γίνεται το πεδίο της κρεβατομουρμούρας.

Άσε ρε συσσλαγκιστή, με έπιασε χτες στην κρεβατομουρμούρα η Λυσισλάνγκη, «τι κάνουν αυτές οι Σλανγκοφοριάζουσες και σας έχουν μαγέψει, και τι καλύτερο έχουν δηλαδής από 'μάς» κτλ... Δεν μ' άφησε να κλείσω μάτι όλη νύχτα!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Cunning Linguist

Φτου!! Πήγα με φόρα να βάλω πεντάστερο στο λήμμα και πάτησα στο τέταρτο αστεράκι! Σόρυ φίλε Hank! Και αυτή τη λέξη τη χρησιμοποιώ ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ συχνά... ;)

#2
iron

ρε πστ... και είναι ηδονjή η κρεβατομουρμούρα για τα κοριτσάκια... τι μεγαλειώδης στιγμή εκείνη όπου καταλαβαίνεις πως, παρά τα σοφά σου λόγια και ευρήματα και αποδείξεις περί του λόγου σου το αληθές, ο έτερος ήμισυς, ενώ νόμιζες ότι σε ακούει προσεκτικά, διαπιστώνεις ότι ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ και τότε λοιπόν έχεις την τέλεια ευκαιρία να του γαμήσεις πάνω στο καλύτερο το γλυκοΰπνι του, πετάγοντάς τον με φωνές και γαμοσταυρίδια για το πόσο σε έχει γραμμένη στομπούτσο του άρα και αποδεικνύει εμπράκτως όλα όσα του έλεγες πρωτύτερα... αυτά είναι!!!!

βτς τρίο τινά:

α. στην κρεβατομουρμούρα ως επί το πλείστον μουρμουράμε εμείς τα κοριτσάκια.

β. όμως, κύριοι δικασταί, πταίνε ουχί τα κοριτσάκια, αλλά μόνον και μόνον η υπτία στάσις, άλλωστε σοφώς μελετημένη υπό του δρος Φρόυδ, έχουσα ως αποτέλεσμα την αφύπνιση του υποσυνειδήτου παρά την εγρήγορση του συνειδητού.

γ. καταλήγομεν ωσεκτουτού στο ότι χωρίς τα θήλεα (από πάσης απόψεως) ο Φρόυδ και η ψυχανάλυσις θα ήσαν αυτή τη στιγμή πλην σπέρμα εις την πλην τρίτη.

υποκλιθείτε στο γυναικείο φύλο λοιπόν.