Η λέξη απαντάται στην Μεσσηνία, την λεβεντομάνα πολλών υπερασπιστών του έθνους μας. Περιγράφει μονολεκτικά τους εχθρούς του Ελληνισμού, ιδίως στην εποχή που ήταν πιο έντονος ο «από Βορρά κίνδυνος». Σημειωτέον το «κου» του «κουμμουνιστο-».

Είναι μια εξωνημένη συνείδηση, ένα μίσθαρνο όργανο, ένας αθεοαναρχοκουμμουνιστοσυμμορίτης!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Η γονείς τους χρησιμοποιούσαν και το extra πρόθεμα Εαμοσλαβο-

#2
Galadriel

Ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή. Γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή κι άφησες στην εκκλησιά να μπει ησεξοπορνοδιαστροφική μαλακοπουτσογλείφτρα και να φέρει το σεξοπορνοανωμαλοδιαστροφικό πουτσομουνοκαριολοκαυλομαλακομπούκωμα;;; Ε;;;

#3
Vrastaman

Πλέον μπαίνει σφήνα το:
....πουτσομουνοκαριολοκαυλομαλακοσφηνομπούκωμα;;;

#4
GATZMAN

Πάσα για εξέλιξη του γλωσσοδέτη; Σωστόοος!

Μήπως σιγά σιγά για αύξηση επιπέδου δυσκολίας να χώναμε ως σφήνα τη λέξη σφηνο, από διακριτή λέξη σε διακριτή λέξη της σύνθετης, με απώτερο στόχο να φτιάξουμε την εξής μακρυά γαϊδούρα: πουτσοσφηνομουνοσφηνοκαριολοσφηνοκαυλοσφηνομαλακοσφηνομπούκωμα;

#5
anchelito

εξωνημένη συνείδηση, μίσθαρνο όργανο κτλ. είναι όροι Ριζοσπάστη, που δεν θα έβανε ποτέ στο στόμα του ένας Μεσσήνιος εθνικόφρων, όμως.

Σύντροφε Dirty Talking, με αυτά που γράφεις ρίχνεις νερό στο μύλο της ντόπιας και ξένης αντίδρασης. Σε καλώ λοιπόν να κάνεις την αυτοκριτική σου.

#6
Galadriel

Πάει αυτός σλανγκοπέθανε, τί τον καλείς τί δεν τον καλείς, απ' αυτόν δεν θα πάρεις απάντηση κατά πάσα πιθανότητα :P

ΥΓ Υπάρχει άραγε ζωή μετά τον σλανγκοθάνατο;

#7
vikar

Ο Χάν θά 'λεγε μάλλον ναί πάντως. Όπως κι' ο αυτοκτονημένος άλλωστε. Ρέ, έχουμε γεμίσει ζόμπια στο σάιτ!...

Πάνω σ' αυτό που λέει ο ανχελίτο, θά 'θελα όντως να δώ αυθεντική χρήση της λέξης. Δέν την έχω ξανακούσει. Έχω ακούσει το κομμουνιστοσυμμορίτης ή ληστοσυμμορίτης, κομμουνιστοληστοσυμμορίτης όχι, ούτε και το παρόν.

#8
anchelito

Μες, ζουν ανάμεσεα μας

#9
Galadriel

I see dead slangous... They write around like regular slangous... Μπρρρ...

#10
mariahomorfi

μεσσηνια;αρ γιου σουρ;
δεν την εχω ακουσει...

#11
Vrastaman

Λάθος αιώνας, Μαράκι ;-)

#12
Επισκέπτης

Επαιζε και το λιτό Εαμοβούλγαρος...

#13
Khan

Οι λέξεις
κομμουνιστοσυμμοριτισμός κομμουνιστοσυμμοριτομίασμα και εαμοβουλγαροκομμουνιστοσυμμοριτισμός μοιράζονται το ρεκόρ της λέξης με τα περισσότερα μι, δες. Κάνε μου λιγάκι μμμ...

#14
Khan

Ουγγροτουρκομογγολοϊνδιανοπερσοβουλγαροαλβανοσλαβοϊταλοφραγκο­γερμανοαγγλοϊσπανοαβαροτσιγγανοαραβοαιγυπτιακοσυριακο­ασσυριακοϊρακινο­εβραϊκο­σουηδορωσσο­σερβοκροατομουσουλμανο­βουδιστοϊεχωβαδο­μιθραϊστο­σιντοϊστοϊνδουιστο­έλληνες (Δες).