Freeware java προγραμματάκι για το κινητό τηλέφωνο, που αποτελεί την τελευταία λέξη στο μέτρημα των ημερών από τους απανταχού φαντάρους της χώρας. Όχι μόνο υπολογίζει τις μέρες, τους μήνες, μέχρι και τα δευτερόλεπτα που απομένουν ως τη ροζαλία, αλλά απονέμει και λελεβαθμό ανάλογα με το ποσοστό ολοκλήρωσης της θητείας. Από ψαρούκλα που ξεκινάς βέβαια, μέχρι στρατηγός και (επιτέλους!!) πολίτης που απολύεσαι, έχει πολύ ψωμί!

Για να κατεβάσετε τη λελέτζα, κλικ εδώ.

  1. (από εδώ)

«παιδιά καλημέρα,

μήπως έχει κανείς σε πρόγραμμα για το κινητό την λεγόμενη »λελέτζα«;; το πρόγραμμα που δείχνει πότε απολύεσαι και κάθε φορά σου δίνει και αξίωμα ανάλογα με τις μέρες που είσαι στρατιώτης...»

  1. (από εδώ)
    «Ενα προγραμματάκι σε java για όσουν είναι να υπηρετήσουν την θητεία τους, για αυτούς που ειναι ήδη μέσα στον στρατό, και γιατί οχι για αυτούς που για κάποιον λόγο μετράνε τις μέρες αντίστροφα. Το προγραμμα είναι στα ελληνικά, μετράει αντίστροφα μήνες, μέρες ώρες λεπτά δευτερόλεπτα, βγάζει σε »πίτα« το ποσοστό που εχει διανυθεί, το ποσοστό που απομένει, και τέλος δίνει βαθμό ξεκινώντας καλοπροαίρετα απο το »ποντίκι« και φτάνει μέχρι και »Στρατηγό«. Απαραίτητο προγραμμα για τα φανταράκια μας.»

Οι έξι οθόνες της λελέτζας... (από Cunning Linguist, 12/08/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Καταπληκτικό!

#2
Galadriel

Πλλλάκα με κάνεις!!!

#3
poniroskylo

Κορυφαίο!