Όλοι αργά η γρήγορα, χάνουμε μια ευκαιρία να ρίξουμε μια γυναίκα στο γήπεδο της αναπαραγωγικής διαδικασίας (όρα κρεβάτι). Θες η ατυχής έμπνευση που είχαμε να το παίξουμε ευγενείς εκείνη τη μαύρη νύχτα, να δείξουμε ότι διαφέρουμε από τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό. Θες η απαξίωση με την οποία μπορεί να βλέπουμε τη συγκεκριμένη γκόμενα.

Όπως και να έχει η ευκαιρία, λένε, είναι φαλακρή και αν σου φύγει δεν μπορείς να την πιάσεις από τα μαλλιά. Το κακό με την περίπτωση της γυναίκας είναι ότι αν δε τη γαμήσεις στην ώρα της βγάζει γλώσσα ή σε λέει και μαλάκα.

Αυτό προς απάντηση σε αυτούς που αγωνιούν μήπως και ακούσουν το γνωστό: «όλοι ίδιοι είσαστε». ΝΑΙ, είμαστε. Αν δε σας αρέσει, παίξτε με PVC.

- Μαλάκα, αυτή δεν είναι η Σοφία;
- Ναι.
- Μαζί δεν ήσασταν προχθές; Γιατί σου μιλάει έτσι;
- Φίλε, αν μια γυναίκα δεν τη γαμήσεις στην ώρα της, σου βγάζει γλώσσα.

(από Stravon, 11/09/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
electron

να το πας οδοντίατρο, έχει πέτρα το μουσχάρ

#2
Sir Demetrius Sui generis

ΓΙΑΤΙ το θαψατε το λημμα;ε;

#3
Galadriel

Όπως έλεγε ένας παλιός γνωστός, καλή του ώρα, «με τις γκόμενες δεν βρίσκεις άκρη, την γαμήσεις - δεν την γαμήσεις πάλι μαλάκα θα σε πει».

#4
Stravon

Ίσως να το είχε ο παλιός γνωστός σου

#5
anchelito

Mes,

πικρή αλήθεια! οπότε άμα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο καλλίτερα να την μπιριμπικωσεις, να σε φύγει και σενα και αυτήνανε η περιέργεια.

Μια φορά είχα νιώσει πολύ έτσι και καλά όταν είχα κολλήσει στις συναδέλφους στο γραφείο αυτή την ατάκα, σε σημείο να την λέει η μια στην άλλη όταν οι συζητήσεις τους καταντούσαν ατελέσφορες.

#6
Stravon

Το θέμα είναι ότι αν την μπιριμπικώσεις και μετά, δεν σε ενδιαφέρει αν θα σε πει μαλάκα. Αλλιώς το εννοεί μετά μπιριμπικώματος και αλλιώς άνευ. Διαλέγεις και παίρνεις.

#7
anchelito

Στράβωνα,

με θύμησες ατάκα που την κολλάω ευθής αμέσως.