Παθαίνω κράμπα. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, έχω ευαισθησία και με πιάνουν κράμπες συνέχεια.

- Ρε πστ, δεν ξέρω τι έχω πάθει, συνέχεια κραμπάρω στη γυμναστική...
- Σου λείπει μαγνήσιο, να τρως μπανάνες...

(από Jonas, 06/07/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
Galadriel

Κάλιο, κάλιο λείπει :P

#2
patsis

Σατανικές συμπτώσεις της ζωής μου νο. 667: Κυριακή απόγευμα, ανοίγω το ψυγείο, παίρνω μια μπανάνα και ενώ την τρώω (δεν θέλω σχόλια) αναρωτιέμαι, ποιο είναι ρε γαμώτο το στοιχείο στο οποίο είναι πλούσιες οι μπανάνες - έχοντας ήδη πατήσει το «Πρόσφατα». Και τσουπ, η απάντηση επί της οθόνης. Έστω λάθος, την απάντηση όμως την είχα, δεν την είχα;

#3
GATZMAN

Ηχομημητικά φέρνει σε μια άλλη λέξη, τη λέξη γκραμπάρω.
Συναντάται στο χώρο της επεξεργασίας video, προέρχεται από τη λέξη grabb (αρπάζω). Εκφέροντας τον όρο μιλάμε για τη διαδικασία σύλληψης του video που έχει γραφεί π.χ μέσω βινεοκάμερας συνδεμένης στις εισόδους μιας video grabber card (video capture card) ενός Η/Υ με στόχο την παραπέρα επεξεργασία του, π.χ: προσθήκη τίτλων, προσθήκη εφέ μεταβάσεως (transits) από πλάνο σε πλάνο, κλπ.

#4
iron

χεχε πάτση! είμαι το αυτί της γης, ακούω και την σκέψη του άλλου.

ώστε κάλιο ε; μερσί για την διόρθωση χημικέ!

#5
Galadriel

Στην πραγματικότητα είναι και τα δύο: «Πιθανοί παράγοντες που συνεισφέρουν στα περιλαμβάνουν την αφυδάτωση, χαμηλά επίπεδα συγκεκριμένων μεταλλικών στοιχείων (μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο και ασβέστιο) και κακή κυκλοφορία του αίματος στον μυ λόγω παρατεταμένης καθιστής ή ξαπλωτής στάσης.»
Αλλά η μπανάνα είναι πηγή καλίου. ;)