Ο μαλάκας με σλαβική εσάνς.

Δίνει πολύ λιγότερα χιτς στον γούγλη, από ό,τι ο παπάροβιτς αλλά και πάλι αρκετά. Το βρίσκουμε συχνά από κοινού με το παπάροβιτς σε υβριστικές κλητικές προσφωνήσεις ή εκφράσεις όπως «ο κάθε μαλάκοβιτς» (βλ. παράδειγμα 1). Σε αντίθεση όμως με το παπάροβιτς, το μαλάκοβιτς χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο για να χλευάσει αθλητές και προπονητές από την Πρώην Γιουγκοσλαβία ή άλλες σλαβικές χώρες. Ειδικά είναι το λοιδωρητικό νικ των Bozidar Maljkovic, Yaka Lakovic Ivan Miljkovic.

  1. Από εδώ:

ο καθε παπαροβιτς και ο καθε μαλακοβιτς της τηλεορασης.
Ο ουρι γκελερ ποιος στον κορακα ειναι;

(σ.ς.: Αυτός! 1-0).

  1. Από βαζελοφόρουμ:

ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ..ο αγκαμεζ ειναι πολυ πανω απο τον μαλακοβιτσ..πολυ πιο μικρος,πολυ πιο αλτικος,πολυ πιο δυνατος,πολυ πιο εξελισιμος.

  1. Από γαυροφόρουμ:

Αρκετα καλοι οι Ζιζιτς, Κολιεβιτς και Σοφο αμυντικα! Απο τον Ευρυπρωκτιακο πολυ καλος ο μαΛακοβιτς, ο Διαμαντιδης και ο Πιτσιλκας!Ρομπες εισαστε βαζελακια.......εχετε ομαδαρα (και καλα) και χωροπηδανε τα παιχτακια σας σαν κατσακια........σαν τον Καραγκουνη για να παρετε κανενα φαουλ!! ΡΟΜΠΕΣ!

Γιάκα (μα)Λάκοβιτς, ενώ τον έχει πιάσει η γιουγκοσλαβία του. (από Khan, 26/09/10)Εδώ με την γιουγκοσλαβία του Μαλίκοβιτς (προπονητής) και του Βράνκοβιτς (αντικανονικό φιστίκι που δεν έπρεπε να μετρήσει) πήρε ο βάζελος ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (από Khan, 26/09/10)

Δες και -ίδης.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία