Σημαίνει κάτι σαν το μιλφ, αλλά ακόμη μεγαλύτερης ηλικίας. Σπασμένη πατρόνα για πολλά σχέδια...

Από την λέξη cougar.

- Πω.πω.πωωωωωωωω!!!! 45 χρονών και είναι θρυλική μουνάρα!!!!!!
- Σωστό κούγκαρ!!!!!!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Από τις θεμελιώδεις αμερικλανιές, που μας έλειπαν, μπράβο που το έβαλες. Δες και ούρμπαν.

#2
Khan

Υ.Γ. Το ιδιάζον του κούγκαρ πέρα από την ηλικία είναι ότι είναι αρπαχτικό, αιλουροειδές γαρ, και επιτίθεται σε νεότερα και ανυπεράσπιστα αρσενικά θύματα. Επίσης, μάλλον σχετικά όμορφη για την ηλικία της, αλλά σπασμένη, όπως λες.

Μπορεί βέβαια το κούγκαρ να έχει σημεία αλληλεπικάλυψης με το μιλφ και την γυναίκα πούστη, αλλά ασφαλώς και διαφορές.

#3
Khan

ΥΓ2. Κατ' επίδραση του Χοτζός, έχω υιοθετήσει τον όρο κουγκαρόθυμα, που περιγράφει ευαισθητοπούτσικο υποβολιμαίο νεαρούλη ό,τι πρέπει για να τον κάνει μια χαψιά το κούγκαρ. Όπως και στην περίπτωση του ευαισθητοπούτσικου, τα όρια ανάμεσα στο κουγκαρόθυμα και το απλό στάκι που συνοδεύει μια κραταιά γυναίκα (ως φίλος χωρίς τυχερά) είναι δυσδιάκριτα, όμως ασφαλώς υπάρχουν. Εξ ου και μπορεί να λάβει χώρα ο διάλογος:
- Ρε συ στάκι δεν είναι ο Γιάννης; Τον έχεις δει με την Ελένη; Σαν φιλενάδα της συμπεριφέρεται.
- Μπα, δεν θα τό ΄λεγα. Απλά είναι κουγκαρόθυμα και τον εκμεταλλεύεται.

#4
j.b.

Aυτό που λες για τη γριά την κότα που έχει το ζουμί και έχει κάνει σκυλάκι της τον ευαισθητούλη, ακόμη κι αν παίζει ως περίπτωση -που πολύ κατά τα άλλα αμφιβάλλω, συνήθως οι γέροι τρέχουν πίσω από τους νιους κι όχι το αντίθετο- έχει λογικά ημερομηνία λήξης. Όσο θύμα κι αν είναι κάποιος, απο τη στιγμή που δεν τρώει απ' την πίτα αργά ή γρήγορα θα την κάνει. Όταν βλέπεις ένα τέτοιο ζευγαράκι να διαιωνίζεται τότε πρόκειται πολύ απλά για τη μαντάμα τη νεάζουσα την κοντεύουσα κλιμακτήριο και τον πουστάκη-φιληνάδα της. Δες πχ λίγο Σεξ εντ δε Σίτυ που το έχουν μάθει απέξω κι ανακατωτά κάθε ατάκα οι εγχώριες σαραντάρισσες...

#5
Khan

Βλ. και την πορτ-μαντό λέξη κουγκαρήν (cougareen), υβριδικό αιλουροειδές εκ των cougar και teen, ήτοι η κουγκαρομπεμπέκα, που, ενώ βασικά είναι κούγκαρ, μπεμπεδίζει, συμπεριφέρεται σαν λολίτα, κάνει εφηβικά νάζια κ.ο.κ.

#6
soulto

You don't choose to have sex with cougar. Cougar chooses to have sex with you.

#7
Khan

#8
soulto

Ν.Γ: [...] σε καμία από τις σχέσεις που είχα με νεότερους συντρόφους δεν έκανα εγώ το πρώτο βήμα.

Δηλαδή ο παραπάνω χιονισμένος αφορισμός δεν ισχύει;