εθνοστεντόν / ethnostedon (R) (TM): Το ψυχοτρόπο επιλογής των ελληναράδων και e-λληναράδων. Παραδόξως πρόκειται για διεγερτικό μάλλον, παρά κατασταλτικό του υποτυπώδους κεντρικού νευρικού συστήματος και αποτελεί συνθετικό παράγωγο της τιρινίνης. Στην περίπτωση της Φανής Χαλκιά και των άλλων ολυμπιονικών λειτούργησε ως μέρος του αναβολικού κοκτέιλ.

Η σύνθεσή του επενεργεί στο θαυματουργό ελληνικό dna με αποτελέσματα: επίταση της γνωστικοσυναισθηματικής παλινδρόμησης, διόγκωση των εγκεφαλικών σαπιοκοιλίων και τερατογενέσεις.

Η διάδοση της «μάστιγας με το γαλανόλευκο πρόσωπο» ή και «Συνδρόμου του Βουκεφάλα» καταγγέλθηκε για πρώτη φορά σε αφίσα ή αυτοκόλλητο του αναρχοαυτόνομου αντιφασισμού (1) εκεί γύρω στο καλοκαίρι της εθνικής αυτοϊκανοποίησης (2004).

(1) Trends in Humanoid Sciences, 25, 3, 18-21.

- Πω πω ρε φίλε, είδα για 1000στή φορά το τιρινίνι και ανατρίχιασα, πρέπει να τα κόψω τα εθνοστεντόν...
- Αφού σε χαλάει ρε μαλάκα, τι το πίνεις;... Είδες και ο Συρίγος, έκοψε και έστρωσε...

τερατογενέσεις από χρήση εθνοστεντόν κατά τη διάρκεια του ευαγγελισμού της θεοτόκου (25/3) (από xalikoutis, 21/11/08)σχετικά πρώιμα στάδια του συνδρόμου - προσέξτε το στραβό στόμα και την αφύσικη εμφάνιση - έκφραση (από xalikoutis, 21/11/08)Αυξάνει την εθνοστερόνη! (από Vrastaman, 21/11/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Την πολλή εθνοστερόνη την βαριέται και ο Σταλλόνε.

#2
GATZMAN

Η κοπέλα στη β φωτογραφια ανοίγει τα χέρια για να εκφράσει σε πρώτο επίπεδο τη χαρά της αλλά σε δεύτερο να υποδηλώσει πως ήρθε η ώρα για την επέκταση του Ελληνισμόύ, σ΄ανατολή και δύση. (Η ώρα του δικέφαλου αετού).Προς το παρόν βέβαια βολεύεται με τον δικέφαλο εραστή της που μπορεί ωστόσο να μην είναι αετός αλλά μπούφος

#3
acg

Ολα τα λεφτα λεμε. Το τυπακι αυτο του παραδειγματος εχει κανει OD δλδ;