Μειωτική / φαλλοκρατική, μεταφορική έκφραση με αποδέκτη άτομα γένους θηλυκού, που υποτίθεται ότι έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και εναλλάσσουν πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους.
Ως γνωστόν, η διαφορά της γαμιόλας με την πουτάνα είναι ότι η πουτάνα γαμιέται με όλους, ενώ η γαμιόλα με όλους εκτός από εμάς.

Η σκύλα είναι ένα θηλαστικό, το οποίο όταν βρίσκεται σε γόνιμες μέρες (κοινώς, όταν «σούρνει») αλλάζει πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε ποιος είναι ο κύων που την άφησε έγκυο.

  1. Απόσπασμα από σχόλιο διαδικτυακού forum:

«Γενικά η ηλικία των 40 ετών για τις γυναίκες είναι άκρως επικίνδυνη και οι περισσότερες γαμιούνται σαν σκύλες, σαν άνεργες πουτάνες, είναι τα τελειώματα της νιότης και αυτό τρελαίνει, τι να κάνουμε...».

  1. - Ρε Κωστάκη, πως θα γίνει να γνωρίσουμε εκείνο το μωρό που σε χαιρέτισε το Σάββατο στα μπουζούκια; Θέλω να το αγαπήσω...
    - Μη στεναχωριέσαι, η κοπέλα γαμιέται σαν σκύλα. Κάνε κίνηση και θα φας, εγγυημένα...

FACOM σκύλα μεγάλη με ράμφη κεκαμένα (από pavleas, 16/02/09)(από vip, 01/03/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Σύμφωνα με μια ιδιαίτερα ακραία τοποθέτηση που άκουσα πρόσφατα:

Είναι όλες ένα μάτσο βιόλες, με την μάνα μας σημαιοφόρο!

#2
iron

λοιπόν έχω δει με τα μάτια μου σκύλα στις μέρες της που την ψάχνει τη δουλειά, και την εντοπίζει ο πολύ πιο μικρόσωμος απ' αυτήν (και επίσης παρθένος) σκύλος ενός φίλου μου. προσπαθεί ο μικρός να την πηδήξει, μα δεν βρίσκει σωστά. Μια δυο, η σκύλα βαριέται και τελικά, η παλιοπόρνη, πάει σε μια γωνιά του δωματίου, κάθεται σαν άνθρωπος εκεί, με την πλάτη στη γωνία και την κοιλιά έκθετη, αφήνει τον μικρό να την πλησιάσει, και του κάνει στη μούρη με το μπροστινό αριστερό πόδι ένα απαξιωτικό χτυπηματάκι «φύγε από δω» και ο μικρός τα μάζεψε και ήρθε κοντά μας -και μετά όλη μέρα δεν μίλαγε, δεν έτρωγε, δεν κουνιόταν. Είχαμε πεθάνει στα γέλια.

#3
Vrastaman

Δεν βρισκόταν κανάς Χριστιανός να βοηθήσει τον άμοιρο κοπριτάκο να προσανατολιστεί;;;

#4
xalikoutis

#5
Galadriel

Ωραία έκφραση αυτή, πολύ μ' άρενε.