Λάκτας, είναι ο τύπος που όταν νιώσει τα βέλη του θεού έρωτα να τον τρυπούν και (επιτέλους) βρει γκόμενα, τότε αλλάζει άρδην την κοσμοθεωρία του και όλη του η ζωή γίνεται γκομενοκεντρική.

Γίνεται ο κλασικός αγκαλίτσας ο οποίος σκέφτεται και πράττει με βασικό γνώμονα το μωρουλίνι του. Λιώνει για αυτή και δεν μπορεί να μείνει στιγμή μακριά της. Ο όρος λάκτας προέρχεται από την σοκολάτα γάλακτος Lacta, «το πιο γλυκό κομμάτι της ζωή σας».

- Έλα ρε Κώστα. Δευτέρα 9.00 το βραδάκι παίζουμε μπαλίτσα. Σε περιμένω με το Μητσάρα, που έχω καιρό να τον δω, στο γνωστό γηπεδάκι.

- Ποιος Μητσάρας ρ' Αντρέα,...πάει αυτός, τελείωσε. Έχει να πιάσει μπάλα εδώ και κάνα εξάμηνο. Το χάσαμε το παλληκάρι σου λέω. Από τότε που γνώρισε εκείνο το ξανθό με τις βυζάρες τούμπανο και το τρελό σωματάκι έγινε λάκτας!!! Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, όλο μαζί της είναι. Να φανταστείς ότι δεν είδε καν το ντέρμπι την Κυριακή. Μιλάμε για λάκτα!!!

- Όχι ρε μαλάκα!!! Ο Μητσάρας ο μπαλαδόρος… που έπαιζε μπάλα με το γύψο στο χέρι και με βροχή, που είχε διαρκείας μέχρι και στο τοπικό της γειτονιάς του, που δεν έβγαινε τα βράδια από το σπίτι επειδή έβλεπε ακόμα και σε μαγνητοσκόπηση ό,τι μπάλα υπήρχε;;; Κοίτα να δεις ρε φίλε...!!!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Συμβουλή: ανοίξτε το μύδι :-)

#2
Khan

Πρέπει να κάνουμε μποϊκοτάζ στις Λάκτα μέχρι ο γουτσισμός να πέσει στα γόνατα...

#3
johnfistikis

εμένα μ αρεσε η απαντηση στη φωτό

#4
HODJAS

Πολύ καλό!

#5
Khan

Γουέλ πουτ