Είναι η κολλητή φίλη της (/του (ουδ.)) Λίλιαν.

Είναι πραγματικά αχώριστες, πάνε πάντα πακέτο!
Είναι και οι δύο θήλεα νέας κοπής, αλλά η διαφορά τους είναι η εξής: Ενώ η/το Λίλιαν είναι το υπερβατικό θεόμουνο, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατηγορία τριφασικό μουνί, η Καυλάουρα δεν έχει αντίστοιχες φυσικές προϋποθέσεις για να οδηγηθεί στην επίτευξη ανάλογων προσόντων. Κι έτσι μένει στον β' γυναικείο ρόλο, για τον οποίο, όμως, της αξίζει Όσκαρ!

Είναι καυλιάρα, γιατί η κοπέλα δείχνει ότι το παλεύει πραγματικά πολύ. Έχει δοκιμάσει τα πάντα, σιλικόνες, τσιμπουκόχειλα, εξτένσιον, ψεύτικα νύχια κ.ο.κ. Κι έτσι τελικά δεν σε καυλώνει με την ίδια την ομορφιά της, όσο με την προσπάθεια που καταβάλλει για να σε καυλώσει.

Και το πιο συγκινητικό απ' όλα είναι ασφαλώς το ονοματάκι της! Ετυμολογείται από το Ευαγγελία, που έγινε Βαγγελίτσα, από εκεί Λίτσα, και το Λίτσα θεωρήθηκε εκ των υστέρων ότι προκύπτει απ' το Λάουρα. Καθώς όλη αυτή η αγωνία και επιμονή έχει κάτι το καυλωτικό, τελικά χαρατηρίζεται ως Καυλάουρα.

-Τι μου λες ρε φίλε; Θα ξεμοναχιάσεις εσύ την Λίλιαν, και θα μ' αφήσεις εμένα με την Λάουρα; Δεν παίζω!
-Γιατί σε χαλάει; Μια χαρά Καυλάουρα είναι! Άμα θες άσ' τις μου εμένα και τις δύο!...

Η Καυλάουρα δεν είναι εδώ... (από HODJAS, 18/02/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Φωτιά και λάουρα!

#2
acg

Και μετα λεει ο Χανκ οτι αργησε να βρει το σαιτ... Εδω εμεις εχουμε φαει τα νιατα μας εδω, ξερουμε ανατριχιαστικες λεπτομερειες για το Λιλιαν, αλλα οτι ειχε τετοια φιλη, αυτο δεν το ξεραμε...

Ακουω δε (δεν μπορω ν' αποκαλυψω τις πηγες μου) οτι το εν λογω αμαρτωλό ειναι Α' ταξεως καταπιόλα κι εχουν πολλες φορες μαλλιοτραβηχτει με το Λιλιαν για τα ματια του Βαγγελα. Δεν μπορω να πω αλλα...

#3
GATZMAN

Καυλα με ουρά
Οι καυλιάρηδες κάνουν ουρά στο πέρασμα της
Σπέκ!

#4
Vrastaman

Καύλα με ούρα - η ωχρά πλημμυρίδα

#5
Hank

Σύντροφοι Σλανγκιστές, πιστεύω ότι όλες οι παραπάνω ετυμολογήσεις είναι βάσιμες. Άλλωστε η Καυλάουρα σ' άλλους προκαλεί ιθυφαλλική στύση (λαύρα και ουρές), σ' άλλους ημιστύση (καύλα με ούρα), ενώ συνιστάται και για ουρολάγνους. Θα προσέθετα και το «καύλα» & «ούρα» (από το αγγλικό διθυραμβικό επιφώνημα «hurray» (βλ. Black Adder) που ο εμπνευσμένος μεταφραστής του Λούκι Λουκ μετέφερε ως «ούρα»).

Να συμπληρώσω λίγα τινά. Όπως σωστά εντόπισε ο acg, υφέρπει μια ζήλεια μεταξύ Καυλάουρας και Λίλιαν, την οποία ένας καμακιστής θηλέων νέας κοπής πρέπει να ξέρει πώς να αξιοποιήσει. Υπάρχουν δύο στρατηγικές. α) Την πέφτεις κατευθείαν στη Λίλιαν κι έχεις δεδομένη την Καυλάουρα. Τακτική ολιγαρκής, αλλά ασφαλής. β) Την πέφτεις στην Καυλάουρα, μήπως και τσιμπήσει η Λίλιαν. Τακτική με μεγαλύτερο ρίσκο (μπορεί να φας χυλόπιτα κι απ' τις δύο), αλλά που, αν ευοδωθεί, σε ανταμείβει (μπορεί να τις χτυπήσεις και τις δύο). Προσωπικά, θα διάλεγα την δεύτερη τακτική.

Άλλωστε, η Καυλάουρα δεν είναι παρά μια επιμέρους ραψωδία της (Λ)ιλια(νά)δας!

#6
GATZMAN

Ανακαλύφθηκαν και νέα της Καυλάουρας, που για καλλιτεχνικούς λόγους παρουσιάζεται ως Λάουρα

#7
mariahomorfi

ωραια μαθαμε για τη γιαγια τησ για την κολλητη τησ για τισ σχεσεισ τησ για την απιστια τησ για τον οργασμο τησ για τα ματια τησ για τα μαλλια τησ για τα μπουτια τησ για το αυτοκινητο τησ για τα παντα τησ.
ξαναλεω παλι για αλλη μια φορα:μηπωσ να τησ φτιαξουμε βιβλιο;;;;;;;;[εννοειται οτι θα το χαρισουμε ια μεταφραση στην τρεντογλωσσουζ για να φροντισουμε και το 8εματακι με τη λογοτεχνια τησ ωσ γλωσσα]

#8
mariahomorfi

**για

#9
Hank

Γεια!
GATZMAN, συγχαρητήρια για την άψογη ντετεκτιβική δουλειά!

#10
GATZMAN

!!!

#11
gringo

βασικά, αν η Λίλιαν έίναι ξανθιά, η Καυλάουρα τι είναι;

#12
gringo

αβρααμ λινκολν της εχουνε κανει ή ειναι ακομα παρθενα;

#13
Hank

Ξανθιά με αβραάμ λίνκολν ανταύγεια

#14
Simis

Νομιζω οτι ο Π. Βλαστος στο ¨συνωνυμα και συγγενικά« θεωρεί το »Λαουρα« συνώνυμο της πουτάνας